Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

BİLİNMEYEN YÖNLERİYLE TERZİ FİKRİ 2. BASKIYA HAZIRLANIYOR

BİLİNMEYEN YÖNLERİYLE TERZİ FİKRİ 2. BASKIYA HAZIRLANIYOR
25 Aralık 2019 - 12:45

BİLİNMEYEN YÖNLERİYLE TERZİ FİKRİ 2. BASKIYA HAZIRLANIYOR
Fikri Sönmez’in dayısının oğlu Ahmet Becioğlu tarafından hazırlanan ‘’Bilinmeyen Yönleriyle Fikri Sönmez’’ adlı kitap bu yılın başında okuyucuyla buluşmuş ve kısa zamanda tükenmişti. Gerek Fatsa ve gerekse Fatsa dışından gelen yoğun talep üzerine kitabın 2. baskısını yapmaya hazırlanan Becioğlu konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı; ‘’Amatör bir ruhla hazırlayıp yayımlandığım bu kitabın bu kadar ilgi göreceğini bilmiyordum. Yurt içinden ve yurt dışından da telefon ve sosyal medya üzerinden aldığım isteklere kayıtsız kalmak olmazdı. Bu nedenle 2. baskıyı çıkarma gereği doğdu. Yeni anılar eklenerek daha genişletilmiş bir baskı için hazırlıklarımı tamamlamak üzereyim. Önümüzdeki yılın ilk aylarında baskıya hazırlayacağımı umuyorum. Daha önce arayıp da bulamayanlar bu baskı piyasaya çıktığında kitabıma ulaşabilirler” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
1 ADET YORUM YAPILDI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Erhan Papila3 Ağustos 2022 / 10:34Yanıtla

Fikri Sönmez o koltukta göstermelik bir kişiydi. Belediye, Kemal Atasoy, Yusuf Atasoy ve Ahmet Özdemir tarafından yönetiliyordu. Ülkücülerin katliam fermanını bu üç kişi veriyordu.

KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.