Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

BİR DESTEKTE İSMAİL KOÇAN’DAN GELDİ

BİR DESTEKTE İSMAİL KOÇAN’DAN GELDİ
26 Aralık 2019 - 9:31

Saadet Partisi Fatsa İlçe Başkanı İsmail Koçan, Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tayfun Karataş’ mücadelesinde yalnız bırakmayalım diyerek, “Çevre ve Şehircilik Bakanlığından Ordu’da bazı ilçelere kaynak aktarımı açıklamasını geçtiğimiz günlerde yapılmıştı, ancak bu ilçelerde Fatsa yoktu.

Dün Űnye ilçemize ödenek müjdesinin açıklanması Ordu ilimizi memnun etmiştir. Bu ödenekte her zaman olduğu gibi yine Fatsamızın isminin geçmemesi, Fatsa’mızın siyaseten ve bürokratik olarak ne kadar sahipsiz olduğu birkez daha ortaya çıkmıştır. Fatsa hiç bu kadar sahipsiz olmadı, olmamalıydı.

Organize Sanayinin genişletilmesi için ikinci etap ödeneğine acil ihtiyacı vardır. Her geçen gün işsizliğin arttığı ilçemizin yeni istihdam sağlayacak işletmelerin kurulabilmesi için yer tahsisinin yapılması artık kaçınılmazdır. İktidarın 2020 yılı bütçesinde yatırıma ayrılan kaynağın iki katını yani 138 milyar lirayı faiz lobisine ayırması ise düşündürücüdür.

Aynı zamanda kronikleşen trafik sorununa çözüm bulmak için Çevre Yolunun biran önce yatırım programına alınması gerekir. Her gün kaza haberleriyle güne başlıyor ve kaza haberleriyle güne veda ediyoruz.
Fatsa’ya sahip çıkma yolunda başta Belediye Başkanımız olmak üzere siyasileri ve milletvekillerini göreve davet ediyorum.

MHP milletvekili Cemal beye ayrıca teşekkür ediyorum. Ve Fatsa için sesinin daha gür çıkması için kendilerine başarılar diliyorum.

Siyasi parti ilçe başkanlarına bir teklifim var…, Saadet’ten Ak Parti’ye, Chp’den Mhp’ye, İyi Partiden diğer parti ilçe başkanlarıma; gelin hep beraber Sanayi bakanlığından randevu talep edelim. Birlikte gidelim. Birlik ve beraberlikten maraz doğmaz. Güç doğar. Almamız gerekeni, eylem ve söylem birliği ile isteyelim ve alalım. Bunu sadece organize sanayisi için değil, Fatsamız ile alakalı hangi yatırım olursa olsun yapalım” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.