Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

MUHTAR USLU’DAN DUYARLI OLALIM ÇAĞRISI

MUHTAR USLU’DAN DUYARLI OLALIM ÇAĞRISI
26 Aralık 2019 - 9:37

Fatsa Yassıtaş Mahalle Muhtarı İlhan Uslu dün gece meydana gelen ve can kaybı olmadan kontrol altına alınan yangınlarla ilgili bir açıklama yaptı.

Muhtar Uslu, “Bilindiği üzere mahallemizde, çevre ilçelerde ve bazı şehirlerimizde neyazıkki yangınlar cıktı. Mahallemizde dün akşam itibariyle çıkan yangınların tümü kontrol altına alınıp söndürüldü. Bir fidan çok uzun bir süreçte ağaç olabilmekte ve bizler bilinçli olmaz isek yıllar içinde yeşile hasret kalmaya mahkum olabiliriz. Lütfen biraz daha duyarlı olalım. Bahçelerimizde ve ev yakınlarında ateş yakmamaya özen gösterelim, sigara kullanan arkadaşlarımız lütfen izmaritlerinizin söndügünden emin olunuz. Bu yangınlarda can kaybının olmaması tek tesellimiz olmuştur fakat olmayacağı anlamınada gelmez. Daha duyarlı ve bilinçli olalım ki yeşilimizde insanımızda zarar görmesin” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.