Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

Valiliğimiz, Eurodesk Türkiye Gençlik Fuarı’na Yerini Aldı

Valiliğimiz, Eurodesk Türkiye Gençlik Fuarı’na Yerini Aldı
26 Aralık 2019 - 10:02

Eurodesk Temas Noktası olan Ordu Valiliği, 18 Aralık 2019 tarihinde Ankara Orta Doğu Teknik Üniversitesi Kongre Merkezinde gerçekleştirilen Eurodesk Türkiye Gençlik Fuarı’na katıldı.

110 Eurodesk Temas Noktası, 260 gençlik çalışanı ve gönüllü ile gerçekleştirilen fuara, Dışişleri Bakan Yardımcısı ve Avrupa Birliği Başkanı Büyükelçi Faruk Kaymakcı, Ulusal Ajans Başkanı İlker Astarcı ve ODTÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Verşan katılım sağladı. Dışişleri Bakan Yardımcısı ve Avrupa Birliği Başkanı Büyükelçi Faruk Kaymakcı açılış konuşması öncesinde stant ziyareti yaparak, yapılan çalışmaları yakından takip etti.

Ordu Valiliği Eurodesk Temas Noktası İrtibat Kişisi Sezer Çetin de fuara katılarak, tanıtım ve gençlik bilgilendirme çalışmalarına katıldı. Eurodesk Temas Noktaları bilgilendirme stantları kurarak hem kurumsal tanıtım, hem de gençlere bilgilendirme çalışmaları yapıldı. Bu çalışmalarda 500’e yakın öğrenci gençlik fırsatları hakkında bilgilendirildi. Ayrıca atölye çalışmaları yapılarak, gençlere bir dizi eğitim çalışmaları yapıldı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.