Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

FATSO’DA 2020 YILI YOĞUN GEÇECEK

FATSO’DA 2020 YILI YOĞUN GEÇECEK
27 Aralık 2019 - 9:23

Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Karataş, bir televizyon kanalında katıldığı programda 2019 yılı genel ekonomik görünümü ve Fatsa OSB’de ulaşılan mevcut durum ile ilgili değerlendirmelerde bulunup 2020 yılı için Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası’nın planladığı projeler hakkında bilgiler verdi.

Başkan Karataş’ın 2020 yılı planları kapsamında vurguladığı detaylarda;
Bölgede ilave 2000 istihdam sağlanması ve istihdam sayısında 7000 rakamının üzerine çıkmak
FATSO’nun yıllardır sürdürdüğü “Kütüphanesiz Köy Okulu Kalmasın” projesi kapsamında Çatalpınar ve Çamaş’ta yeni kütüphanelerin ilgili okullara kazandırılması,
Fatsa OSB’de devam eden kamulaştırma süreci konusunda çalışmaların yoğunlaştırılarak sürdürülmesi
Fatsa OSB’ye yeni yatırımcılar kazandırılması yönünde girişimlerin arttırılarak devam etmesi gibi başlıklar öne çıktı.

2020 yılı için yeni projeler de hazırladıklarına dikkat çeken Karataş; “Eğitimden başlayarak istihdam, turizm vb. gibi birçok alanda görev alanımızda bulunan bölgede yaşanan eksikliklerin ve sorunların farkındayız; bunlar için ekibimizle detaylı şekilde çalışıp her biri için tabiri caizse nokta atışı bazı projeler geliştirmeye çalıştık. Belirlediğimiz bir takvim çerçevesinde aşama aşama uygulamalarımızı faaliyete alarak bazı eksiklere ve sorunlara çözümler üretmeye çalışacağız.” dedi.

FATSO AKADEMİ YAKINDA FAALİYETE GEÇİYOR
Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası’nın yıllardır kendi bünyesinde düzenlediği meslek edindirme kursları vasıtasıyla yüzlerce insana istihdam sağladığına dikkat çeken Karataş “Başta bu tür meslek edindirme eğitimlerimiz olmak üzere, Üyelerimizin ve Bölgemiz insanının faydasına düzenlediğimiz bilgilendirme seminerleri, konferanslar ve diğer eğitim temelli tüm FATSO faaliyetleri tek çatı altında toplanıp “FATSO AKADEMİ” platformu üzerinden bölge insanının hizmetine sunulacak, bu konudaki süreçlerimizi bu platform sayesinde artık çok daha hızlı ve verimli yürütebileceğiz dedi. “

Programda FATSO Akademi dışında 5 platformun daha ön tanıtımını yapan Karataş, 2019 yılı içerisinde kalite ve akreditasyon belgelerini yenileyerek hizmet standardında yükselişini sürdüren FATSO’nun 2020 yılında ve sonrasında her zamankinden daha yoğun ve daha profesyonel bir yaklaşımla hizmet vermeyi sürdüreceğini kaydetti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.