Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

FINDIKLI-DOĞLU-AKPINAR YOLU SICAK ASFALTA KAVUŞTU

FINDIKLI-DOĞLU-AKPINAR YOLU SICAK ASFALTA KAVUŞTU
27 Aralık 2019 - 10:40

Ordu Büyükşehir Belediyesi, ilçeleri konforlu yollara kavuşturmak için çalışmalarını sürdürüyor. Ulubey ilçesinin önemli bağlantılarından birinde daha çalışmalarını tamamlayan ekipler, Fındıklı- Doğlu- Akpınar grup yolunu sıcak asfalt konforuyla buluşturdu.

TOPLAM UZUNLUĞU 4,7 KM
Toplam uzunluğu 4,7 km olan grup yolunun uzun ömürlü olması için altyapısını sağlamlaştıran ekipler, sıcak asfalt serimiyle modern yol ağını hizmete sunmuş oldu.

“BÜYÜKŞEHİR BELEDİYEMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUZ”
Yapılan çalışmadan mahallelilerin memnun olduğunu ifade eden Doğlu Mahalle Muhtarı Çakmak Günduğ, Fındıklı Mahalle Muhtarı Halil İbrahim Naz ve Akpınar Mahalle Muhtarı Süleyman Şahin, Büyükşehir Belediyesine teşekkür ederek, “Yıllardır beklediğimiz hizmeti aldık. Yapılan çalışma güzel oldu. Bu hizmeti bize kazandıran Büyükşehir Belediyemize teşekkür ederiz. Hizmetlerin devamını diliyoruz” ifadelerini kullandılar.

 

 

 

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.