Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

İSA YÜKSEL SOSYAL MEDYA HESABINDAN SERT AÇIKLAMALARDA BULUNDU

İSA YÜKSEL SOSYAL MEDYA HESABINDAN SERT AÇIKLAMALARDA BULUNDU
27 Aralık 2019 - 12:28

Ak Parti Fatsa İlçe Başkanı İsa Yüksel son günlerde kamuoyunda gündeme gelen Fatsa Organize Sanayi ile ilgili sosyal medya hesabından sert açıklamalarda bulundu.

Başkan Yüksel, “FATSA ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİNİN (OSB), BÖLGENİN EN BÜYÜK ORGANİZE SANAYİSİ OLMASININ ALTINDA “AK PARTİ İKTİDARI VE BÖLGEMİZİN MİLLETVEKİLLERİNİN HEPSİNİN EMEĞİ VE İMZASI VARDIR…

Durum tamda böyle iken; dün methiyelerde bulunup teşekkür edip organizeyi gezdiği milletvekillerimiz için bu gün kendi siyasi hesapları uğruna gerçekle hiç alakası olmayan paylaşımı yapanlar bunun hesabını kendi vicdanlarında vereceklerdir.

Biz Fatsa teşkilatı olarak; Genel Merkezimiz, Milletvekillerimiz, Belediyemizle uyumlu bir şekilde Fatsa’yı bir adım daha ileri götürmenin gayreti içindeyiz. Bu süreçte farklı siyasi partilerimizin veya sivil toplum kuruluşlarının fikirlerini açıklamalarını saygı İle karşılar, Fatsa’nın faydasına olacak her türlü fikir, görüş ve öneriye açık olduğumuzu belirtmek isterim.

Değerli hemşerilerimizin bilmesini isteriz ki; Son üç yıl Fatsa Organize Sanayi Bölgesine aktarılan rakam 13 milyon TL ile bölgemizde ki OSB’lere aktarılan en büyük rakamdır.

Dolayısıyla en büyük payı Fatsa OSB almıştır. Görüleceği üzere; 2020 yılında da en büyük payı ve desteği Fatsa OSB alacaktır.

Bu gün bölgemizin en büyük OSB’si olan Fatsa OSB’nin bu hale gelmesi için her dönemde partimizin, siyasilerimizin ve değerli bakanımızın ve milletvekillerimizin verdiği destek Fatsa organize sanayini bu noktaya taşımıştır.

Ak Parti Fatsa Teşkilatı olarak bizler; Cumhur ittifakımız, Genel Merkezimiz, Milletvekillerimiz, Belediyemizle uyum içinde Fatsa’yı kalkındırmanın, Fatsa’yı hak ettiği seviyeye taşımanın gayreti içindeyiz. Fatsa’ya değer katacak, yapıcı eleştirilere her zaman olduğu gibi şimdi de açığız. Ancak; “Birliğimizi, paydaş değerlerimizi bozucu Milletvekillerimiz arasına nifak sokucu açıklamaları tutarsız buluyor, bu talihsiz açıklamanın kimseye faydası olmayacağını düşünüyorum.

Bu asılsız açıklamalar bizi Fatsa’ya hizmet etmekten alıkoyamayacaktır.

Hep birlikte Fatsa…
Fatsa bizim, hepimizindir!
Saygılarımla…” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.