Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

MİNİKLERDEN SUDAN İÇİN ANLAMLI DESTEK

MİNİKLERDEN SUDAN İÇİN ANLAMLI DESTEK
27 Aralık 2019 - 14:36

Türkiye Diyanet Vakfınca başlatılan “Sudan’ın Yaralarını Birlikte Saralım” kampanyasına Müftülüğümüz bünyesindeki Hasanoğlu Kuran Kursu 04-06 yaş öğrencilerinden anlamlı destek. Haftaya özel olarak Kurs öğreticileri tarafından “Yardımlaşma”
konusu belirlenerek her bir öğrencinin uygulama maksatlı bir “Yardım Kumbarası” oluşturması sağlanarak harçlıklarından ve çevresindeki büyüklerinden bu Yardım Kumbarasına Sudan’lı kardeşleri için yardım toplamaya teşvik edilmiştir.
Minik yüreklerin bir araya getirdikleri toplamda 4.860 liralık yardımı Sudan’lı kardeşlerine göndermek üzere İlçe Müftümüz Hamza Bayram’ı ziyaret ederek teslim ettiler. Müftü Bayram bu anlamlı organizasyonda emeği geçen Hoca hanımlar başta olmak üzere desteklerini esirgemeyen velilere ve bu kampanyanın gerçek kahramanları Minik Yüreklere can-ı gönülden teşekkür etti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.