Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

BİNLERCE EVSİZ İNSANA SAHİP ÇIKTI

BİNLERCE EVSİZ İNSANA SAHİP ÇIKTI
30 Aralık 2019 - 10:55

İstanbul’da yaşayan Ayşe Tükrükçü binlerce insan için tek yürek oldu ve yardıma ihtiyacı insanlara sahip çıktı.

Tükrükçü daha önce yasamış olduğu hayat hikâyesiyle milyonlarca insanı göz yaşlarına boğmuştu. Acılı ve hayata 4 elle sarılan güzel insan Tükrükçü, hiçbir zaman yılmadı hayatta kalabilmek için mücadele etti. Kendisine yapılan kötülükleri unutmadı ama iyi insanın her zaman kazanacağına inandı.

İstanbul’da sokaklarda yaşayan insanlar için 2017 Yılında “HAYATA SARIL LOKANTASI” isimli bir lokanta açtı. Günde yüzlerce hatta binlerce yardıma ihtiyacı olan insanların yemek, yatak, giysi vb gibi ihtiyaçlarını temin etti. Yapmış olduğu iyilikleri daha da çoğaltan Örnek Kadın Tükrükçü, İstanbul Esenyurtta evsiz olan insanlara Misafir Hane açtı.

İnsanlık için yapmış olduğun ve yapmakta olduğun bütün güzellikler için teşekkür ederiz Türkiye’nin Güzel gönüllü Ayşe ablası.

Haber: Nurcan Şanlı
#Bunlarıbiliyormuydunuz

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.