Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

Başkan Güler, 52’nci TOGG’a Talip Oldu

Başkan Güler, 52’nci TOGG’a Talip Oldu
31 Aralık 2019 - 13:11

TÜRKİYE’nin 58 yıl sonra yarım kalan yerli otomobil hayali bugün gerçek oldu. Kısa adı TOGG olan Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu’nun ilk yüzde yüz yerli otomobilleri görücüye çıktı. İlk siparişi veren Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ardından Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler de, 52’nci otomobillere talip olduklarını açıkladı.

Türkiye’nin yerli otomobili sahneye çıktı. Cumhurbaşkanı Erdoğan yerli otomobili canlı yayınla tanıttı, ilk siparişi de kendisi verdi, “Recep Tayyip Erdoğan olarak, şahsım adına ilk ön siparişi de buradan veriyorum. Milletimizin bu araca sahip olmak için sabırsızlıkla beklediğini biliyorum.Satışa sunulacağı 2022 öncesinde ön satış süreci başlatılabilir” diye konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ön sipariş hamlesine Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler de tepkisiz kalmadı.

BAŞKAN GÜLER: “TÜYLERİMİZ DİKEN DİKEN OLDU”

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ilk siparişinin ardından Türkiye’nin yerli otomobili TOGG’un 52’nci siparişine de Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler talip oldu. Başkan Güler, “Efsane olmuş efsane! Bir bekliyorduk, iki adet çıktı. Tüylerimiz diken diken oldu. Vatana, millete, ülkemize, geleceğimize, çocuklarımıza, bizlere, herkese hayırlı olsun” dedi ve ekledi:

“52’NCİ OTOMOBİLE ORDU TALİP”

“Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak her iki yerli otonun da üretim bandından çıkacak olan 52’ncilerine Ordulu hemşehrilerimiz adına talibiz. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Büyük bir heyecan ve gururla izledik.”

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.