Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

YILBAŞI HEDİYELERİ NOEL BABADAN DEĞİL, PALYAÇO MELİS’TEN

YILBAŞI HEDİYELERİ NOEL BABADAN DEĞİL, PALYAÇO MELİS’TEN
01 Ocak 2020 - 9:46

Fatsa’da ‘Şanlı Kardeşler Lokantası’nın sahibi Melisa Şanlı, “Çocuklar geleceğimiz” diyerek yılbaşı akşamında program düzenledi.

Programı Fatsa Söz Gazetesi Muhabiri Nurcan Şanlı, Merve Şanlı Ferda Özden ve Murat Ermiş ile birlikte çocuklara oyuncak, giysi ve erzak yardımı yaparak gerçekleştirdi.

Yardım Severliğiyle ve Girişimci yönüyle dikkatleri üzerine çeken Melisa Şanlı daha öncede binlerce aileye yardım yapmıştı. Yılsonuna kadar biriktirdiği birçok oyuncak ve kıyafeti arkadaşlarıyla ailelere ulaştırdı.

Yaklaşık 1 yıldır 1500 aileye yardım yapan Melisa Şanlı, “Yılbaşında çocuklarımızda yüzü gülsün diye böyle bir şey yapmaya karar verdim. Fatsa Ünye, Ordu ve İstanbul’dan durumu iyi olan aileler sağ olsunlar Kardeş Projemize destek verdiler. Benim amacım yüzlerce hatta binlerce kişiye ulaşıp onlara bir nevide olsa yardımcı olmak ve ihtiyaçlarını gidermek. Çıkmış olduğum bu yolda beni yalnız bırakmayan aileme ve arkadaşlarıma teşekkür ediyorum’’ dedi.

*Nurcan ŞANLI

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.