Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

KAÇIRANLAR İÇİN İKİNCİ FIRSAT!

KAÇIRANLAR İÇİN İKİNCİ FIRSAT!
03 Ocak 2020 - 12:52

Ordu Büyükşehir Belediyesi ve TOKİ işbirliği ile Altınordu ilçesi eski kamyon garajında yapılan 311 konutluk projeden yararlanmak isteyen vatandaşlar için ikinci fırsat sunuluyor.

Büyükşehir Belediyesi, şehre yürüme mesafesindeki lokasyonu, sosyal donatı alanları ile cazibe oluşturan konutlardaki 75 daireyi açık teklif usulüyle satışa sunuyor.

Projede Büyükşehir Belediyesine ait olan 116 adet daire 25 Aralık’ta satışa sunulmuş ve 41 dairenin satışı gerçekleşmişti.

SON BAŞVURU TARİHİ “7 OCAK 2020”

75 dairenin satış ihalesine katılmak isteyenler şartname ve eklerini İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı Kamulaştırma ve Emlak Yönetimi Şube Müdürlüğünden 100,00 TL bedelle satın alabilecek. İstekliler istenilen belgeleri eksiksiz olarak hazırlayacak ve başvuru dilekçesine ekleyerek ihale dosyasını, Şarkiye Mahallesi Yükçülük Sokak No:2/3 adresinde bulunan Ordu Büyükşehir Belediyesi Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı Meclis ve Encümen Şube Müdürlüğüne 07.01.2020 tarihinde saat 17.00’ye kadar teslim edecekler. Belirtilen gün ve saatten sonra yapılan başvurular ise kabul edilmeyecek. İstenilen belgelerin posta ile gönderilmesi hâlinde ilanda belirtilen gün ve saate kadar ulaşan başvurular kabul edilip, postadaki gecikmeler mazeret olarak kabul edilmeyecek.

8 OCAK 2020’DE İHALE YAPILACAK

19 adet 2+1, 55 adet 3+1 ve 1 adet 1+1 dairelerin satışı ile ilgili detayları içeren satış duyurusuyla birlikte, satılacak dairelerin konumu, özellikleri ve satış fiyatı gibi bilgilerin yer aldığı bir liste yayınlandı. Ordu Büyükşehir Belediyesi Merkez Yerleşkesi Encümen Toplantı Salonu’nda yapılacak ihale kapsamında listedeki dairelerin satışı 8 Ocak 2020 Çarşamba günü saat 14.00’ten itibaren üçer dakika ara ile yapılacak.

VATANDAŞLAR 0,79 FAİZ İMKÂNINDAN YARARLANABİLECEK

Personeller, ihaleye başvurmak ve evleri görmek isteyenler için hafta sonu da mesai verecek. Öte yandan dairelerden satın almak isteyen vatandaşlar, kamu bankalarının 0,79 faiz imkânından yararlanabilecek.

ORDU İLİ ALTINORDU İLÇESİ ŞİRİNEVLER MAHALLESİ ESKİ KAMYON GARAJINDA BULUNAN 75 ADET DAİRENİN SATIŞ DUYURUSU

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.