Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

VEKTÖREL MÜCADELEDE YOĞUN MESAİ

VEKTÖREL MÜCADELEDE YOĞUN MESAİ
03 Ocak 2020 - 11:26

Ordu Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığına bağlı ekipler vatandaşların sağlıklı ve güvenli ortamlarda vakit geçirmelerini sağlamak amacıyla birçok alanda ilaçlama çalışmalarına devam ediyor.
Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi vektörle mücadele çalışmalarını kış döneminde de sürdürüyor. Sivrisinek, karasinek, hamamböceği ve fare gibi haşerelere karşı mücadele çalışmalarına devam eden ekipler kış mücadelesine de aralık ayı itibariyle başladı.
KIŞ MEVSİMİ BOYUNCA İLAÇLAMA
Aralık ve mart ayı boyunca vektörle mücadele kapsamında devam edecek çalışmalarda kapalı alan, bodrum, rögar kapaklarının olduğu kanalizasyon hatları ve üstü kapalı kuyularda sisleme makinesiyle ilaçlama yapılıyor. Ayrıca dezenfeksiyon çalışmalarını da yapan ekipler kemirgenle mücadele çalışmalarını da sürdürüyor.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.