Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

BÜYÜKŞEHİR GENÇ MUHTARLAR İLE İSTİŞARE YAPTI

BÜYÜKŞEHİR GENÇ MUHTARLAR İLE İSTİŞARE YAPTI
06 Ocak 2020 - 12:31

Ordu’da görev yapan genç muhtarlar istişare toplantısında bir araya geldi.

Ordu Büyükşehir Belediyesi İlçe Hizmetleri ve Muhtarlık İşleri Daire Başkanı Bekir Karakış muhtarlar ile istişare toplantılarına devam ediyor. Ordu’da en genç yaşta muhtarlık hizmeti veren mahalle muhtarları ile bir araya gelen Karakış, mahallelerde yapılacak çalışmaları masaya yatırdı.

“GENÇ MUHTARLARIMIZ İLE YAPACAĞIMIZ ÇALIŞMALARI DEĞERLENDİRDİK”

Gerçekleştirilen toplantı sonrası bir açıklama yapan İlçe Hizmetleri ve Muhtarlık İşleri Daire Başkanı Bekir Karakış, “Ordu’da muhtarlarımız ile istişare ve değerlendirme toplantılarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Yaptığımız ve yapacağımız her çalışma milletimiz için. İlçe Hizmetleri ve Muhtarlık İşleri Daire Başkanlığı olarak ekiplerimiz ile 19 ilçemizdeki mahalle muhtarlarımız ile buluşuyoruz. Onların sorunlarını çözüme kavuşturmak için çalışıyoruz. Bu kapsamda ilimizde görev yapan 10 genç muhtarımız ile bir araya geldik. Onların fikirlerini önemsiyoruz. Mahallelerimizde yapacağımız çalışmalarla ilgili olarak onların fikirlerini ve bizim fikirlerimizi birleştirdik. Ortaya güzel fikirler çıktı.  Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr.Mehmet Hilmi Güler’in benimsediği vizyon ışığında “ Düşünen Üreten ve Yarışan Ordu” için gece gündüz çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.