Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

DİLE BENDEN NE DİLERSEN

DİLE BENDEN NE DİLERSEN
08 Ocak 2020 - 9:40

Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tayfun Karataş, “Şehit Sercan Öklük İlköğretim Okulunda Öğretmen Tülay Çamaş’ın E-TWİNNİG PROSJESİNE büyük bir mutlulukla katkıda bulunduk” diyerek sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.
Başkan Karataş, “Öğretmenimiz bir zaman önce çocuklarımıza sihirli bir lamba bulduğunuzu ve ne isterseniz dileyebildiğinizi hayal edin ve bir dilek dileyin; belki sadece masallarda değil gerçek hayatta da dileklerinizi gerçekleştirecek olanlar vardır dedi. Çocuklarımız da dileklerini ilettiler. Bizler de o lambadan olmasa da gündelik hayatın içerisinden çocuklarımıza ve onların tertemiz zihinlerindeki masum dileklerine ulaşıp her birinin dileğini gerçekleştirdik.
Güzel kalpli miniklerimiz bugün bir teşekkür hediyesi olarak çizdikleri ve içerisinde bize de yer verdikleri harika resimler göndermişler. Beni inanılmaz mutlu ettiler. Ben de değerli öğretmenimize ve kocaman yürekli miniklerimize yüzümüzde güzel bir tebessüm bıraktıkları için sevgi dolu teşekkürlerimizi yolluyorum” şeklinde konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.