Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

FATSA’NIN GURURU AÇIKLAMALARDA BULUNDU

FATSA’NIN GURURU AÇIKLAMALARDA BULUNDU
09 Ocak 2020 - 11:48

2018 Yılında O Ses Türkiye Yarışmasına katılarak adını duyuran ilçemizin genç müzisyen ve oyuncusu Sercan Aytepe, “Bizde bu memleketin çocuğuyuz ve Fatsa için bir şeyler yapmaya çalışıyoruz” dedi.

“Şuan için müzisyen olduğunu ve henüz bir sanatçı olmadığını dile getiren” Aytepe, Ordu Üniversitesi Konservatuar bölümü 1. Sınıf öğrencisi ve Show TV de yayınlanan Kuzey Yıldızı dizisinde oyunculuk yapıyor.

“MÜZİĞE İLGİM BABAMLA BAŞLADI”

Gazetemize özel bir açıklama yapan, belli zamanlarda profesyonel anlamda sahnelere çıkan Aytepe, müziğe olan ilgisi babası sayesinde başladığını belirterek “Babam Süleyman Aytepe Fatsa’da 40 yıldır müzikle uğraşıyor ve çok iyi bilinen bir esnaftır. Ben daha okula başlamadan önce 5 yaşındayken TV ve Radyodan duyduğum türküleri büyük bir heyecan içerisinde söylemeye başlıyordum. Bu sayede müziğe olan ilgim babamın çok hoşuna gitti ve bana küçük yaştan itibaren bağlama ile ses dersleri veremeye başladı. Müziğe olan ilgim adım adım ilerledi ve 10 yaşlarında düğün sahnelerine çıkmaya başladım “ dedi.

“SANATÇI OLMAK İÇİN YETENEKLİ OLMAK GEREKİR”

Sesinin güzel olduğuna inanan insanların bol bol çalışmaları gerektiğini vurgulayan Aytepe, “Şuan için bir sürü Üstad bile hala kendilerinin tam anlamıyla sanatçı olmadıklarına inanıyor. Ben kendimi müzik anlamında geliştirirken sosyal hayattan, uykudan, arkadaşlarımdan ve daha birçok şeyden feragat ettim.  Her ne olursa olsun bu işler bir tek çalışmayla olmuyor. Sanatçı olmak isteyen insanın biraz da olsa yeteneği olması gerekiyor” şeklinde konuştu.

“BİZDE BU MEMLEKETİN EVLADIYIZ”

Yerel sanatçılara da önem verilmesini isteyen Aytepe, “Küçük yerlerde şu var, kendi memleketinden çıkan değerlere sahip çıkılmıyor. Festivallerde, konserlerde kendi sanatçılarını sahneye çıkartmak yerine başka şehirden sanatçıları çağırıp sahneye çıkartıyorlar, bizde bu memleketin çocuğuyuz ve Fatsa için bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Umarım bir gün bizlerinde kıymeti anlaşılır”

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.