Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

SEVGİ EVİ’NDEKİ ÇOCUKLARA ÜCRETSİZ TENİS KURSU

SEVGİ EVİ’NDEKİ ÇOCUKLARA ÜCRETSİZ TENİS KURSU
09 Ocak 2020 - 13:08

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Fatih Sultan Mehmet Spor Tesisinde ücretsiz tenis kursu alan çocukları ziyaret etti.
Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Fatih Sultan Mehmet Spor Tesisinde Sevgi Evi’nde kalan kimsesiz çocuklara ücretsiz tenis kursu veriliyor. Özel öğretmenler tarafından verilen eğitimlerle çocuklar hem doyasıya eğleniyor hem de tenis oynamayı öğreniyor. Bu kurslarla birlikte Ordu’da tenis turnuvalarına katılacak öğrencilerin yetiştirilmesi hedefleniyor.
“ORDU’MUZ YILDIZ, YILDIZIMIZI DAHA DA YÜKSELTECEĞİZ”
Ziyaret kapsamında konuşan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Fatih Sultan Mehmet Spor Tesisimizi halkımıza açtık. Vatandaşlarımız bu tesisi istediği vakit gelerek gönüllerince kullanabilecek. Burada sevgi evinde kalan kimsesiz çocuklarımıza da ücretsiz tenis kursu veriyoruz. Çocuklarımızdan yeni yıldızlar çıkartmak istiyoruz. Çocuklarımız geleceğimizin pırlantaları. Onlara satranç da dağıttık. Hem bedenen hem de beyin olarak güçlü olmalarını istiyoruz. Onlarla birlikte tenis de oynadık. Hepsi gayet başarılı. İyi bir nesil yetişiyor. Ordu’muz yıldız, yıldızımızı daha da yükselteceğiz” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.