Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

ŞİRİNKÖY’E 9 BİN METRE İÇME SUYU HATTI

ŞİRİNKÖY’E 9 BİN METRE İÇME SUYU HATTI
09 Ocak 2020 - 13:04

Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (OSKİ), içme suyu yatırımlarını Gürgentepe ilçesi Şirinköy Mahallesi’nde sürdürüyor.
Elektrik enerjisiyle su iletimi sağlayan terfili sistemi devre dışı bırakan ekipler mahalleye 9.000 metre uzunluğunda yeni içme suyu hattı inşa ediyor.

4 BİN 200 METRE HAT İNŞA EDİLDİ
OSKİ Genel Müdürlüğü, kullanım ömrünü tamamlayan ve mevcut hattaki borunun yetersiz kalması nedeniyle özellikle yaz aylarında su sıkıntısı doğuran içme suyu hattı için düğmeye bastı. Ekipler, Gürgentepe ilçesi Şirinköy Mahallesinde yaşanan sorunları ortadan kaldırmak ve sağlıklı su temin etmek için çalışmalara başladı.
Mahalleye 9.000 metre uzunluğunda içme suyu kazandıracak olan OSKİ Genel Müdürlüğü, hattın 4.200 metresinin inşasını tamamladı. Çalışmalar ardından mahalle temiz ve sağlıklı hizmet veren içme suyu sistemine kavuşmuş olacak.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.