Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

2020 Yılının İlk Kaymakamlar Toplantısı Yapıldı

2020 Yılının İlk Kaymakamlar Toplantısı Yapıldı
10 Ocak 2020 - 16:35

2020 yılının ilk Kaymakamlar Toplantısı Vali Seddar Yavuz başkanlığında gerçekleştirildi.

Valilik toplantı salonunda gerçekleştirilen ve ilçelerin sorunlarının, ihtiyaçlarının, yatırımlarının ve projelerinin değerlendirildiği toplantıda bir konuşma yapan Vali Seddar Yavuz, 10 Ocak İdareciler Günü nedeniyle Kaymakamların İdareciler Günü’nü kutladı.

Mülki idare amirliği mesleğinin geçmişinden aldığı güçle, bu güne kadar yapmış olduğu işlerle vatandaşın gözünde devlet kapısı olmaya devam edeceğine dikkat çeken Vali Yavuz, önemli olan vatandaşın gönlünde yer edinmek olduğunu söyledi.
“En büyük makam milletin gönlüdür” diyen Vali Seddar Yavuz, 2019 yılının oldukça verimli geçtiğini belirterek, yapılan hane ziyaretleri ve ÖNEM projesi kapsamında gelinen noktaya dikkat çekti.

2019 yılında başta 580 şehit ve gazi ailesi, 1.502 yardıma muhtaç aile, 806 dezavantajlı vatandaşların aileleri olmak üzere toplam 2.888 kişinin bizatihi evlerine gidilerek ziyaret edildiğini kaydeden Vali Yavuz “Bu rakam sizlerin bu projeye göstermiş olduğu özeni ve dikkati gösteriyor. Bir kez daha sizi kutluyor tebrik ediyorum. Bu çalışmaları artan oranda devam ettirmenizi bekliyorum, tekrar söylediğim gibi önemli olan bizim milletimizin gönlünde taht kurmamız. Milletin gönlünde taht kurduğunuzda bilin ki en büyük makam milletin gönlüdür. Milletin gönlünde taht kurduğunuz zaman sizinle ilgili karar almak isteyenler ister istemez, milletin takdirine başvuracaktır. Şimdi değerli arkadaşlarım yine ÖNEM Projesinde de önemli bir sayıya ulaşmış bulunuyoruz. İnşallah bu ÖNEM Projesine de artan oranda desteğiniz devam eder ve bu konuyu da büyük ölçüde çözmüş oluruz” diye konuştu.

Toplantı sonunda Ordu İl Sağlık Müdürlüğü, TKDK Ordu İl Koordinatörlüğü ve Ordu Valiliği Avrupa Birliği Proje Ofisi tarafından verilen hizmetler hakkında kaymakamlara bilgilendirmede bulunuldu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.