Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

ANADOLU MASALLARI PROJESİ ORDU’DA GERÇEKLEŞİYOR

ANADOLU MASALLARI PROJESİ ORDU’DA GERÇEKLEŞİYOR
11 Ocak 2020 - 11:49

Anadolu Masalları Projesi, Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü ve UNESCO Türkiye Milli Komisyonu projesi olarak çocukların kendi kültürel kodlarını taşıyan, onlara farklı evrenlerin kapısını aralayan ve hayal güçlerini geliştiren Anadolu masalları ile tanıştırmak için hayata geçirildi.

Anadolu masalları projesinin Ordudaki anlatımını Fatsa Hacer Yücel Anaokulunda müdür yardımcısı olarak görev yapan masal öğretmeni Ümran Uysal okulunda anlattığı “Akıllı İhtiyar” masalı ile başlattı. Masal Öğretmeni Ümran Uysal’ın 18.12.2019 tarihinde başladığı masal yolculuğunda Fatsa Hacer Yücel, Anaokulu, Fatsa Anaokulu, Fatsa Eğitim Uygulama okulununda bulunan özel öğrenciler ile toplam 267 öğrenci Anadolu masalları ile tanıştı. Öğretmen Uysal, “Bir varmış bir yokmuş diye başlayan bu projede tüm çocukların Anadolu masalları ile buluşmasını diliyoruz” dedi.

Haber: Nurcan Şanlı

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.