Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

CENAZE İLANI 11.01.2020-CUMARTESİ 4 vefat

CENAZE İLANI 11.01.2020-CUMARTESİ 4 vefat
11 Ocak 2020 - 10:16

BOLAMAN LALELİ MAHALLESİ SAKİNLERİNDEN HAVA TÜRKMEN’İN KIZI HAMİDE TÜRKMEN VEFAT ETMİŞTİR.CENAZESİ BUGÜN ÖĞLE NAMAZINA MÜTEAKİP HÜSAMOĞLU CAMİİNDE NAMAZI KILINDIKTAN SONRA LALELİ MAHALLESİNDE Kİ AİLE KABRİSTANLIĞINI DEFNEDİLECEKTİR.

BOLAMAN KAVRAZ MAHALLESİ SAKİNLERİNDEN MERHUM ALİ YARAN’IN OĞLU, İLÇEMİZ ESNAFLARINDAN YAHYA VE ŞÜKRÜ YARAN’IN BABASI, TURGUT, VEYSEL VE RESUL YARAN’IN AMCASI İSMAİL YARAN VEFAT ETMİŞTİR.CENAZESİ BUGÜN ÖĞLE NAMAZINA MÜTEAKİP ORTA BÜYÜK CAMİİNDE NAMAZI KILINDIKTAN SONRA KAVRAZ MAHALLESİNDE Kİ AİLE KABRİSTANLIĞINA DEFNEDİLECEKTİR.

ÇAMAŞ SAKARGERİŞ DUMANDAĞI MAHALLESİ SAKİNLERİNDEN MEHMET YEŞİLDUMAN’IN OĞLU, ONUR YEŞİLDUMAN’IN KARDEŞİ BEYTULLAH YEŞİLDUMAN VEFAT ETMİŞTİR.CENAZESİ BUGÜN ÖĞLE NAMAZINA MÜTEAKİP ÇAMAŞ SAKARGERİŞ MAHALLESİ MERKEZ CAMİİNDE NAMAZI KILINDIKTAN SONRA AYNI YERDEKİ AİLE KABRİSTANLIĞINA DEFNEDİLECEKTİR.

Tepecik Mahallesi Eski imamhatipi merhum mehmet oğlu merhum Vedat Akyürek’in babası Halil Akyürek’in dedesi Şevki Akyürek vefat etmiştir. cenazesi bugün öyle namazina müteakiben tepecik mah camiinde namazı kılındıktan sonra defnedilecektir.

Meltem eczanesi gündüz gece
dilek eczanesi gündüz
ulvi eczanesi gündüz

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.