Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

VALİLİKTEN BASIN AÇIKLAMASI

VALİLİKTEN BASIN AÇIKLAMASI
13 Ocak 2020 - 16:00

Ordu Polis Sorumluluk Bölgesinde 06.01.2020 ile 12.01.2020 tarihleri arasında 19 yaralamalı trafik kazası meydana gelmiş olup, bu kazalarda 31 vatandaşı yaralanmıştır.

Yapılan açıklamalar ise, Trafik kazalarını azaltmaya yönelik denetimlerde;

33 araç sürücüsüne alkollü araç kullanmaktan,

15 sürücüye modifiyeli araç (kesik yay, abart egzoz) kullanmaktan,

10 araç sürücüsüne drift ve hatalı şerit değiştirmekten,

110 araç sürücüsüne kırmızı ışık ihlalinden,

616 araç sürücüsüne hız sınırlarını aşmaktan,

57 araç sürücüsüne seyir halinde cep telefonu ile konuşmaktan,

52 araç sürücüsüne emniyet kemeri kullanmamaktan,4 araç sürücüsüne kask kullanmamaktan, toplam 897 araç sürücüsüne yasal işlem yapılmıştır. 33 araç sürücüsünün sürücü belgesine geçici olarak el konulmuş, 59 araç trafikten men edilmiştir.

Diğer denetimlerle birlikte toplam 6.972 araç kontrol edilmiş, 1.567 araç sürücüsüne Karayolları Trafik Kanunu’nun muhtelif maddelerinden işlem yapılmıştır.

Vatandaşlarımızın huzur ve güvenliği ile trafik kazalarını azaltmaya yönelik kontrol ve denetimlerimiz kararlılıkla, yoğun, etkili ve süreklilik arz edecek şekilde devam ettirilecektir” oldu.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.