Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

KARLA MÜCADELE ORDUSU GÖREV BAŞINDA

KARLA MÜCADELE ORDUSU GÖREV BAŞINDA
21 Ocak 2020 - 18:14

Ordu Büyükşehir Belediyesi, kar yağışı nedeniyle tüm ekiplerini seferber etti. 19 ilçenin tamamında kar ve tipi için hazırlıklarını daha önce tamamlayan Büyükşehir, toplam 374 araç ve 500’e yakın personelle karla mücadelesini sürdürüyor. Ekipler çalışmalar süresince kapanan 43 mahalle yolunu ulaşıma açarken, 4 cenaze ve 4 hastaya müdahale etti.

374 ARAÇ GÖREV ALIYOR

Bölgede etkili olan ve yüksek rakımlı ilçelerde kalınlığı 60 santimetreye ulaşan kar nedeniyle Büyükşehir Belediyesi çalışmalarını titizlikle yürütüyor. Büyükşehrin 374 araç ve 500’e yakın personelle karla mücadele çalışması yürüttüğünü ifade eden Fen İşleri Dairesi Başkanı Dursun Ali Kırmızıtaş, “Önlemini önceden alan ekiplerimiz, etkisini Korgan, Kumru, Akkuş, Gürgentepe, Çaybaşı, Gölköy, Kabadüz ve Mesudiye ilçelerinde artıran ve ortalama kalınlığı 35 cm’yi bulan yoğun kar yağışına karşı etkin mücadelesini başlatmış oldu” dedi.

4 CENAZE, 4 HASTAYA MÜDAHALE EDİLDİ

Yoğun kar yağışı nedeniyle kapanan 43 mahalle yolu ulaşıma açılırken, 4 cenaze ve 4 hastaya da ekiplerce müdahale edildi.

ÖNCELİK HASTA VE CENAZE OLAN BÖLGELERE

Vatandaşlara karla mücadele çalışmaları konusunda çağrıda bulunan Daire Başkanı Kırmızıtaş, “Lütfen araçlarımızda kış lastiği, zincir ve çeki halatı bulunduralım. Vatandaşlarımız, herhangi bir olumsuz durumda Büyükşehir Belediyesinin 233 25 54 , 233 25 58, 233 25 59 ve 444 1 052 numaralı çağrı merkezini arayabilir. Vatandaşlarımızdan ricamız, yol açma çalışmalarında önceliğin hasta ve cenaze hizmetlerinde olduğunu unutmamaları” ifadelerini kullandı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.