Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

FATSALI FAHRETTİN İSYAN ETTİ

FATSALI FAHRETTİN İSYAN ETTİ
24 Ocak 2020 - 14:01

Türk Halk Müziği yorumcusu Fatsalı Fahrettin, doğup büyüdüğü yer olan Aşağı Bahçeler Mahallesinin muhtarına sosyal medya aracılığı ile isyan etti.

Mahallede elektrik direklerinin yan yattığını, tellerin gevşek ve yere çok yakın olduğu sebebiyle Samsun Tedaş Bölge Müdürlüğünü aradığını söyleyen Fatsalı Fahrettin, sorunu ilettiğini fakat muhtarlarının bu konuda ilgisiz olduğunu dile getirdi.

Fatsalı Fahrettin mesajında, “Değerli dostlar Fatsa ilçemize bağlı Aşağı Bahçeler mahallesinde yaşanan bir konuyu sizlerle paylaşmak istiyorum!!! Fatsa Aşağı Bahçeler Mahallesinde elektrik direklerinin yan yattığı, tellerin gevşek ve yere çok yakın ve tehlikeli olduğu bilgisini geçtiğimiz günlerde köylü tarafından öğrendim. Naçizane ben bu konuyu Fatsalı Fahrettin olarak, samsun tedaş genel müdürlüğünü arayarak sorunu yetkililere ilettim.
Daha evvelden mevcut muhtarı telefonla arayıp konu hakkındaki şikayetimi kendisine ilettim. Fakat muhtar ve 1’ci muhtar azası bu konuşmamızın sonrasında bazı köylülere “sen bize oy vermedin” diyerek tepki göstermişler.
Oy verene hizmet var,
Oy vermeyene hizmet yok!!!
Aşağı bahçeler mahallesinde ikametgah eden köylüler bu durumdan, benim gibi son derece huzursuz. Bahçeler Mahallesi hizmet bekliyor.” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.