Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ EMITT’E KATILIYOR

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ EMITT’E KATILIYOR
27 Ocak 2020 - 16:21

Ordu Büyükşehir Belediyesi bu yıl 24’üncüsü gerçekleştirilecek Doğu Akdeniz Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT)’e katılacak.
30 Ocak – 2 Şubat tarihlerinde TÜYAP’ta düzenlenecek olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT)’de , 94 ülke ve 1201’e yakın kurum ve kuruluş yer alacak.

350 BİN ZİYARETÇİ BEKLENİYOR

TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde organize edilen ve 350 bin kişinin ziyaret etmesi beklenen EMITT Fuarı’na Türkiye’nin önde gelen seyahat acentaları, tur operatörleri, otelleri ve 200’ün üzerinde belediye katılım sağlayacak.

FUAR, BÖLGE TURİZMİNE KATKI SAĞLIYOR

23 yıl içinde Avrupa’nın en büyük turizm fuarı olmayı başarmış EMITT Fuarı, ilk iki yıl iç turizm ağırlıklı olarak gerçekleşmişti. Daha sonra uluslararası turizm camiasından katılımcıları da ağırlamaya başlayarak Türkiye’nin turizmdeki gelişimine katkı sağlayan fuar, bölgemizde turizmin canlanmasına yönelik önemli katkılar sağlıyor. Ordu’nun ulusal ve uluslararası düzeyde tanıtılacağı fuarda Ordu Büyükşehir Belediyesi, Büyükçekmece TÜYAP 2. Salon A371 nolu stantta yer alacak.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.