Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

BAŞKAN KİBAR ÖĞRENCİLERE BAŞARILAR DİLEDİ

BAŞKAN KİBAR ÖĞRENCİLERE BAŞARILAR DİLEDİ
03 Şubat 2020 - 14:48

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimizin okullarına, arkadaşlarına ve öğretmenlerine kısa bir aradan sonra tekrar kavuşacak olmalarının sevinç ve heyecanını yaşadığını belirtti.

Kibar; “İyi yetişmiş bir nesil, ülkemizin en önemli sermayesidir. Güçlü ve kalkınmış bir Türkiye’nin yolu da eğitimden geçmektedir. Çağdaşlaşmanın ve ekonomik kalkınmanın temeli eğitim ordusu ve yetişmiş insan gücüdür. Genç ve dinamik kardeşlerimizle, ülkemizin güçlü ülke olmasının önünde hiçbir engel kalmayacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerimle; 2019/2020 eğitim, öğretim yılı ikinci ara tatilden sonra ders başı yapacak çocuklarımızın, gençlerimizin, onlara en iyi imkanları sağlamaya çalışan ailelerimizin ve milletimizi ve ülkemizi geleceğe güvenle taşımak, müreffeh milletler arasında yer almasını sağlamak için büyük gayretlerle ülkemizin her köşesinde hizmet veren öğretmenlerimizin, tüm eğitim camiamızın heyecanını ve coşkusunu yürekten paylaşıyor başarılar diliyorum…” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.