Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

DUAYERİ – YASSITAŞ ARASI MENFEZ İNŞAATI TAMAMLANDI

DUAYERİ – YASSITAŞ ARASI MENFEZ İNŞAATI TAMAMLANDI
20 Şubat 2020 - 11:14

Fatsa Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü tarafından Duayeri mahallesi ile Yassıtaş mahallesi bağlantısına 13 metre uzunluğunda 2×2 metre genişliğinde menfez yapıldı.

Duayeri mahallesi ile Yassıtaş mahallesi bağlantısında yağmur suyunun taşkına sebep olması nedeniyle Mahalle muhtarlığı ve vatandaşların talebini değerlendiren Fatsa Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü bir hafta süren çalışma ile menfezin yapımını tamamladı ve bugün itibari ile betonu döküldü. Menfezin betonu kuruduktan sonra dolgularının yapılarak ulaşıma açılacağı bildirildi.     Kırsal Hizmetler Müdürlüğü tarafından Demirci mahallesinde de menfez inşaatı tamamlandı, Yukarı Bahçeler mahallesinde de menfez inşaatı başlatıldı devam ediyor. Karşıyaka mahallesinde de önümüzdeki günlerde menfez inşaatı başlatılacağı öğrenildi.

YUKARIARDIÇ MAHALLESİNDE TAŞ DUVAR ÇALIŞMASI
Kırsal Hizmetler Müdürlüğü Birinci Bölge Şefliği tarafından ise Yukarı Ardıç mahallesi Emiroğlu mevkiinde selden uçan yere vatandaşların talebi üzerine 3 gün süren çalışma ile 25 metre uzunluğunda 5 metre yüksekliğinde taş duvar yapıldı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.