Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

BAŞKAN İNANLI, “MİLLET OLARAK TARİFİ İMKANSIZ BİR ACI YAŞIYORUZ”

BAŞKAN İNANLI, “MİLLET OLARAK TARİFİ İMKANSIZ BİR ACI YAŞIYORUZ”
04 Mart 2020 - 13:52

CHP Fatsa İlçe Başkanı Murat İnanlı, “Şunu hepimiz bütün Fatsa, bütün Türkiye bilmelidir ki; Sayın Kaymakamımız, Belediye Başkanımız hepimizindir. Biz siyasi parti başkanları siyasi rakip olabiliriz ancak kesinlikle Siyasi Düşman değiliz”diyerek Sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yaptı.

Başkan İnanlı, “Millet olarak tarifi imkansız bir acı yaşıyoruz. Her şeyden evvel vatan uğrunda şehit düşen tüm askerlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz. Mekanları cennet olsun. Şehitlerimizin ailelerine, sevenlerine ve milletimize sabır; yaralı askerlerimize ise acil şifalar diliyoruz. Bir kez daha tüm ulusumuzun başı sağ olsun. Böyle zamanlarda kelimeler acıları tarif etmekte kifayetsiz kalır. Acı ve hüznün boğazlarımızda düğümlenip kaldığı zamanlardan geçiyoruz. Milletimizin her bir ferdini derin bir yasa boğan bu acıları unutmayacağımız, unutturmayacağız.
Bu millet, kurtuluşundan kuruluşuna ve bugünlere gelene kadar devleti, vatanı ve bağımsızlığı için gözünü kırpmadan ölüme gülerek koşan bir millettir. Tarihimiz ve bugünümüz bunu ispatlayacak yüzlerce, binlerce, milyonlarca isimsiz kahramanlarla doludur. Bu düşüncelerle ve Şehitlerimizin kutsal anılarına saygımızı göstermek adına bugün ilçemizde Fatsa-Ünye Çevre İlçeleri Şehit ve Gazi Aileleri Derneği tarafından tertiplenen yürüyüşte yerimizi aldık. Ancak şunu da hiç bir zaman unutmamalıyız: Bu memleketin kurucu ilkelerinin değerini bilmezsek, o ilkelerin varlığına saygı gösteremezsek bu ülkeyi ondan önceki haline götürürüz. O halin ne hal olduğu malumunuzdur! Yıkmak çok kolay. Yapmak ise çok ama çok zordur” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.