Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

BARBAROS CADDESİNDE SICAK ASFALT ÇALIŞMASI BAŞLADI

BARBAROS CADDESİNDE SICAK ASFALT ÇALIŞMASI BAŞLADI
17 Mart 2020 - 15:08

Ordu Büyükşehir Belediyesi ve Fatsa Belediyesi tarafından koordineli olarak yürütülen çalışmalar neticesinde Barbaros Caddesi’nin ilk etabı olan 460 metrelik sıcak asfalt çalışmaları başladı.
Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar ile Fatsa Belediye Başkan Yardımcısı Ruhi Özbay Barbaros Caddesi’nde sıcak asfalt çalışmalarını yerinde incelediler.

“MAHALLEMİZE VE İLÇEMİZE HAYIRLI OLSUN”
Çalışmaların başladığı Barbaros Caddesinde incelemelerde bulunan Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar “Ordu Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte koordineli olarak çalışmalarını yürüttüğümüz; uzun yıllardır alt yapı ve üst yapı sorunu devam eden ve şehir içi yolunun önemli yollarından biri olan Barbaros Caddesi’nin ilk etabı olan 460 metre sıcak asfalt çalışmaları başladı. Alt yapı eksiklikleri ve ağır kış şartları nedeniyle yapımı zaman alan yolumuz; yağmur suyu, kanalizasyon, kaldırım, aydınlatma çalışmaları tamamlandığında 1.5 Milyon TL’nin üzerinde bir proje olacak. Bu projenin hayata geçirilmesi için olurları ve talimatları olan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr. Mehmet Hilmi Güler’e şahsım ve hemşerilerim adına teşekkür eder, saygılarımı sunarım. Mahallemize, ve ilçemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.