Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

BÜYÜKŞEHİR MART AYI MECLİS TOPLANTISI’NI YAPTI

BÜYÜKŞEHİR MART AYI MECLİS TOPLANTISI’NI YAPTI
17 Mart 2020 - 14:58

Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi Mart Ayı Olağan Toplantısı’nı gerçekleştirdi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in başkanlığında gerçekleşen toplantıya Çamaş Yüzüncü Yıl Şehit Mustafa Nehir Ortaokulundan gelen 6. sınıf öğrencisi İclal Havva İnan eşlik etti. İclal Havva, “Hilmi Amca” diye hitap ettiği Başkan Güler’den bir takım isteklerde bulundu.

“YAŞANABİLİR BİR ÇAMAŞ İSTİYORUZ”

Çamaş’ın Ordu’nun en küçük ilçelerinden biri olduğunu ifade eden İclal Havva İnan, “Ordu’nun en küçük ilçelerinden birisiyiz ancak isteklerimiz fazla. Sizlerden yaşanabilir bir Çamaş istiyoruz. Oyun alanları, robotik kodlama sınıfı konusunda destek istiyoruz. İlçemiz göç veren yerlerden birisi. Göç veren bir konumda olan ilçemizde iş alanları oluşturulmasını talep ediyoruz” diyerek Başkan Güler’i kendi rehberliğinde Çamaş ilçesini ziyarete davet etti.

YENİ TEŞKİLAT ŞEMASI OLUŞTU

Ordu Büyükşehir Belediyesi teşkilat şemasında değişiklik yapılması talebine ilişkin teklif kabul edildi. Yeni teşkilat şeması şu şekilde oluştu:

3

8 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLDÜ

Toplantıda İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı, Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, Mali Hizmetler Dairesi Başkanlığı, İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı, Fen İşleri Dairesi Başkanlığı, Park ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı, Kaynak Geliştirme ve İştirakler Dairesi Başkanlığı’ndan gelen tekliflerle İmar ve Bayındırlık Komisyonu, Plan ve Bütçe Komisyonu ile Çevre ve Sağlık Komisyonu’ndan gelen raporlarla birlikte 38 gündem maddesi görüşüldü. 23 maddenin karara bağlandığı mecliste 15 madde de komisyona havale edildi.

Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi, bir sonraki toplantısını 9 Nisan Perşembe günü saat 14.00’te gerçekleştirecek.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.