Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

“TÜRK HALKI OLARAK BU ZORLU GÜNLERİN ÜSTESİNDEN GELECEĞİMİZE İNANCIM SONSUZDUR”

“TÜRK HALKI OLARAK BU ZORLU GÜNLERİN ÜSTESİNDEN GELECEĞİMİZE İNANCIM SONSUZDUR”
30 Mart 2020 - 18:26

İYİ Parti Fatsa İlçe Başkanı Av. Eda Doruk Çivici Sosyal medya hesabı üzerinden CORONA(Covid-19) ile ilgili açıklamalar yaptı.

Başkan Eda Doruk Çivici, “Tüm dünya gibi ülkemizde Corona(covid19) virüsü ile mücadele ediyor. Dünya kendini saran bu sorun ile mücadele ederken, Bilim Kurulunun tavsiyesi üzerine Bu günleri imkanı olanlar evlerinde geçiriyor. İmkanı olmayan vatandaşlarımız görmezden gelinerek, onlara hiçbir seçim sunulamayan bir politika izleniyor. Böyle kötü bir zamanda Parti teşkilatımız olarak siyasi yazı yazmama kararı almıştık fakat dün“çektiği video paylaşımı ile geçim derdini anlatan” bir kamyoncu kardeşimizin gözaltına alındığı haberini hayretle öğrendik ve halkımızın bu dönemde en son görmek isteyeceği şeyin sindirme politikası olduğu kanaatindeyiz. Halkımız göz korkusu istemiyor sayın yetkililer halkımız geçin derdinde ve ekmek istiyor. Sizden ve Kızılaydan beklenileni ünlüler yapıyor, yapmaya çalışıyor ve siz bi çare bulamıyorsanız vay halimize. Sayın Sağlık Bakanımız ne kadar özverili olursa olsun karar merciinin ne Bilim Kurulu ne de Sağlık Bakanı olmadığını görmekteyiz ve Türk halkı olarak bu zorlu günlerin üstesinden geleceğimize inancımız sonsuzdur” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.