Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

“FATSA’DA HİZMET ÜRETİLİYOR”

“FATSA’DA HİZMET ÜRETİLİYOR”
27 Nisan 2020 - 17:49

AK Parti Fatsa İlçe Başkanı İsa Yüksel, “Ülkemiz ve tüm dünya zorlu bir süreçten geçiyorken, kaynakların kıt olduğu böyle bir dönemde, tevazu, samimiyet ve azami gayret göstererek öz kaynaklarımız ile başarılı çalışmalara imza atan Fatsa Belediyemizi tebrik ediyorum” diyerek açıklama yaptı.

Sözlerine şu sözlerle devam eden İlçe Başkanı İsa Yüksel, “Virüs salgının başlangıcından bu tarafa; Araç dezenfeksiyon istasyonu kurularak tüm ticari araçlara ücretsiz hizmet verildi, ve aynı zamanda şehrin neredeyse her caddesi deterjanlarla yıkanmakta. Tüm atm şubelerine dezenfektan takılmış, 850 bin koruyucu maske üretimine başlanmış olup, 80 bin adeti tüm mahalle muhtarlarımıza ve vatandaşlarımıza ücretsiz dağıtıldı ve dağıtılmaya devam edilmektedir.

Henüz seçimler yapılalı bir yıl oldu, ancak dünyanın ve ülkemizin de içinden geçtiği ekonomik ve doğal afetler açısından zorlu bir yıl olmuştur.
Bütün bu olumsuzluklara rağmen Fatsa’da; büyük şehir belediyemizin ve Fatsa Belediyemizin hizmetlerinde herhangi bir durağanlık olmamıştır, Aksine Bu süreçte yaklaşık 25 milyon piyasa borcu ödenmiştir.
13 adet hizmet aracı alımı yapılarak büyük ölçüde kiralamadan çıkılıp, ciddi oranda tasarruf yapılmıştır.
Sayın büyükşehir belediye başkanımızın oluruyla Oski Genel Müdürlüğünün Fatsa’ya taşınması, bir çok yatırım ve büyük hizmetleride beraberinde ilçemize gelmiştir, ana hartel su hatlarının yenilenmesi, Fatsa’nın en büyük su deposu olacak 3000m3 kapasiteli deponun haziran ayında bitirilmesiyle artık su kesilmelerini minimum seviyeye inecektir.

Yine Büyükşehir Belediyemiz; Cumhuriyet Meydanı projesini büyük ölçüde tamamlamış, mezbahane projesini de aynı zamanda tamamlayarak bölgenin hizmetine sunulmuştur. Birçok mahallemizde sıcak asfalt çalışmaları hız kesmeden devam etmektedir. Geçmişten gelen Ayazlı Mahallemizdeki çöp döküm sorununun çözülmesiyle şehrimiz adeta nefes almıştır.

Vatandaşlarımızın ve pazarcı esnafımızın uzun süredir beklediği kapalı pazar yeri projesine başlanmıştır, aynı zamanda pazarcı esnafımızın ve vatandaşlarımızın daha rahat ve güvenli bir ortamda alışveriş yapabileceği geçiçi pazaryeri, her türlü fiziki altyapısı ve üst yapısı tamamlanarak hizmete sunulmuştur, Yeni belediye hizmet binasının inşaatı tamamlanmış çok yakında hizmete açılacaktır.
Çeşitli sebeplerden uzun süredir bekleyen sevgi caddesi tüm alt yapı ve üst yapı çalışmalarına başlandı, aynı zamanda yine uzun zamandır bekleyen toki dolmuş güzergahı barbaros caddesinin tüm alt yapı ve üst yapı çalışmaları bitirilmek üzeredir, bütün bunlar yapılırken aynı zamanda sanatsal ve sosyal anlamda da birçok hizmet hayata geçirilmiştir. Eğitime desteğe sınır konulmamıştır.

Siyaset değil hizmet üretmeyi şiar edinerek, halka hizmet etmenin Hak’a hizmet olduğu bilinciyle yolumuza devam ediyoruz.

Bu vesileyle,
Tüm bu çalışmalarda gecesini gündüzüne katarak emek veren Belediye Başkanımız İbrahim Etem Kibar’a ve onun şahsında tüm belediyemiz personellerine,

Verdiği destekle her zaman yanımızda olan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr. Mehmet Hilmi Güler’e,

Ve özellikle ilçemize kazandırılan KATEM(Kanser erken teşhis tarama ve eğitim merkezi) binasının tadilatı ve hizmet vermeye başlaması, aynı zamanda bölgenin kalkınmasında büyük katkı sağlayacak Bolaman havzası projesinde emeği olan Milletvekillerimiz Şenel Yediyıldız, Egün Taşcı, Metin Gündoğdu’ya şahsım ve teşkilatım adına teşekkür ediyorum.

Her zaman, toplum odaklı hizmet anlayışının bayraktarlığını yapan AK PARTİ ailesi olarak, bunda sonra da memleket için çalışmaya devam edeceğiz. Allah yar ve yardımcımız olsun” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.