Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

“ZİRAAT BANKASI FATSA’DA 2. ŞUBESİNİ ACİLEN AÇMALIDIR”

“ZİRAAT BANKASI FATSA’DA 2. ŞUBESİNİ ACİLEN AÇMALIDIR”
28 Nisan 2020 - 14:24

MHP Fatsa İlçe Başkanı Murat Kaçak
“ZİRAAT BANKASI FATSA’DA 2. ŞUBESİNİ ACİLEN AÇMALIDIR”

Milliyetçi Hareket Partisi Fatsa İlçe Başkanı Murat Kaçak özellikle Pazartesi günü bankaların yoğunlukta olduğu cadde üzerinde Ziraat Bankasının önündeki, sosyal mesafe kurallarının hiçe sayıldığını söyledi.

Kaçak, “Köylümüz, çiftçimiz, emeklilerimiz, sosyal yardım alan vatandaşlarımız genelde Ziraat Bankası kanalı ile bu imkânlara ulaşıyor. Görüldüğü üzere Fatsa’mızda mevcut bir şube talebi tek başına karşılayamıyor” dedi.

Fatsa’nın çevre ilçeler ile birlikte düşünüldüğünde, gerek ekonomik potansiyeli, gerekse hitap ettiği toplam nüfus olarak Ordu ilinin en büyük ilçesi olduğunu belirten Murat Kaçak Fatsa, Ziraat Bankası’nın ikinci bir şubesini çoktan hak ettiğini belirtti.

Ziraat Bankası Fatsa Şube yetkilileri ile görüşen MHP Fatsa İlçe Başkanı Murat Kaçak, konunun çözümü noktasında görüş alış verişinde bulundu. Açılacak ikinci şubenin yığılmaları büyük oranda azaltacağını ve hizmet kalitesinin yükseleceğini ifade eden Kaçak, potansiyel olarak Fatsa’mızın yarısına bile karşılık gelmeyen ilçelerde 2 – 3 şube varken Fatsa’mızda neden ısrarla açılmamasının nedenini de sordu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.