Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

“400 BİN MASKE” DAĞITIMI İÇİN EKİBİMİZLE SAHADAYIZ…

“400 BİN MASKE” DAĞITIMI İÇİN EKİBİMİZLE SAHADAYIZ…
03 Mayıs 2020 - 19:01

4 GÜNDE 40 BİN HANEYE 10’LU PAKETLER HALİNDE “400 BİN MASKE” DAĞITIMI İÇİN EKİBİMİZLE SAHADAYIZ…

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “Korona virüsün yayılımını engellemek için alınan tedbirler kapsamında, vatandaşlarımızın ihtiyaç duyduğu maskelerin dağıtımına tüm ekibimizle devam ediyoruz” diyerek sosyal medya hesabı üzerinden açıklamada bulundu.

4 gün boyunca Fatsa’daki 40 bin haneye maskelerin ulaştırılacağını belirten Kibar, “Maske konusunda olası ihtiyaç dahilinde ihtiyacımızı fazlasıyla karşılayacak üretim alt yapımız hazır. Temennim odur ki, bir an önce sağlıklı günlere ulaşmamız… Maske, COVID-19’un nefes ve öksürük yoluyla yayılma zincirini kırmaya büyük ölçüde faydalı olduğu için vatandaşlarımızın kendilerini ve sevdiklerini korumak için maske takmaları faydalı olacaktır. Vatandaşlarımızın her birinin sağlığı bizim için çok değerli ve kıymetlidir. Vatandaşlarımızdan ricam; sosyal mesafenin korunmasına hassasiyetle özen göstermeleri ve kurallara uymalarıdır. Sizin sağlığınız bizim sosyal sorumluluğumuzdur” dedi.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.