Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

“İYİ Kİ VARSINIZ”

“İYİ Kİ VARSINIZ”
03 Mayıs 2020 - 18:57

Coronavirüs tedavisi sonucunda sağlığına kavuşan Dr. Ogün Madran’ın eşi Fatma Madran, sosyal medya hesabı üzerinden eşinin tedavi sürecinde kendilerini yalnız bırakmayan ve desteğini esirgemeyen herkese teşekkürlerini iletti.

Fatma Madran’ın paylaşımı şu şekilde;
“Değerli Dostlarımız; Ailenizin doktoru ve Ailenizin bir ferdi olarak kabul ettiğinizi anladığım değerli eşim çok şükür taburcu edilerek evimize getirildi. Covid 19 teşhisi İle Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesinde plazma tedavisine kadar giden çok zorlu bir süreçten geçtik. Bu sıkıntılı süreçte bizleri ayakta tutan sizlerin ilgi ve desteği, her şeyden önemlisi de halisane dualarınız oldu. Duaların gücü ve değerli Samsun Tıp Fakültesi hocalarımızın bilgi ve emekleri İle çok şükür sevineceğimiz sonuçları aldık. 25 yıldır hastalarına gösterdiği güler yüz ve ilgi, anladım ki eşimi bizlere ve sizlere kavuşturdu! Başta anında ilgi ve desteğini doktorundan esirgemeyen Sayın Sağlık Bakanımız olmak üzere, Bakan Yardımcımıza, Danışmanımıza ailece teşekkürlerimizi arz ediyoruz. Bu süreçte Kızılay Kan Merkezi Genel Müdürümüz, Samsun Kızılay Kan Merkezi Müdürümüz ve çalışanlarınada teşekkürlerimizi iletiyoruz. Sosyal Medya da bizim için kalbi beraber atan kardeşlerimize teşekkür ediyoruz. İstanbul Medical Park Pendik Hastanesi Genel Müdürümüz ve aile dostumuz Sayın Dr Hakan Taşçı ya teşekkürlerimizi iletiyoruz. Dr.Özkul Yılmaz ve Prof.Dr.Oğuz Uzun Bey e teşekkürlerimizi iletiyoruz. Bu süreçte ailemizi hiç yanlız bırakmayan gönül dostlarımıza minnettarız. Sayın Trabzon Vali Yardımcımız Mehmet Yapıcı Beye ve değerli eşleri Türkan Hanımefendi ye ailece teşekkürlerimizi iletiyoruz. Her aşamada ilgi ve desteğini esirgemeyen Sayın Necati Selvitop Beye de ailece teşekkürlerimizi iletiyoruz .Belediye Başkanımız Sayın Ethem Kibar ve değerli eşlerine teşekkür ediyoruz .Daima mesajları ve güzel dilekleri İle ailemize destek veren Şifa Tıp Merkezi Çalışanlarımıza ve FADEF Yönetim Kurulumuz a teşekkürlerimizi iletiyoruz ..Değerli Fatsa Müftümüz Sayın Hamza Bayram a ve Değerli Müftülük Personelimiz e teşekkürlerimizi iletiyoruz .Toplum Sağlığı Müdürümüz Sayın Işıl Oralan Hanım a ve her gün ailemizi arayarak ilgilenen sağlık memurlarımıza teşekkürlerimizi iletiyoruz .. Özel Avrasya Hastanesi doktorlarımıza teşekkür ediyoruz .Bizim için dua eden ve dualarıyla destek olan Gönüldostlarımıza, akrabalarımıza, komşularımıza ,yurt içi ve yurt dışından arayan bütün kardeşlerimize sonsuz teşekkürler. Rabbim hepinizden razı olsun. Güzel günlerde hep birlikte yeniden buluşalım ve bu sıkı
ntılı süreç geride kalsın inşallah”

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.