Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

KİBAR BAŞKAN’DAN ÇOCUKLARA JEST

KİBAR BAŞKAN’DAN ÇOCUKLARA JEST
03 Mayıs 2020 - 18:43

23 NİSAN RESİM YARIŞMASINI KAZANAN ÖĞRENCİLERİN ÖDÜLLERİNİ BAŞKAN KİBAR EVLERİNDE TESLİM ETTİ

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 100. kuruluş yılı ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında düzenlediği resim yarışmasında dereceye giren öğrencilerin ödüllerini evlerine misafir olarak taktim etti.

“Hayatı Eve, 23 Nisan Coşkusunu Resme Sığdır” temasıyla düzenlenen ve 160 öğrencinin katıldığı resim yarışmasında İzmir, Ankara ve İstanbul’dan ressam sanatçıların değerlendirmesi sonucu ilkokul kategorisinde birinci Ekin Yağmur Durmaz, ikinci Yavuz Mete Karakoç, üçüncü Tuğra Kalafatoğlu, Ortaokul Kategorisinde Birinci Nisanur Adanur, ikinci Mustafa Mert Nar ve üçüncü Enes Şahin olmuştu.
“BU YARIŞMAYI GELENEKSEL HALE GETİRECEĞİZ”
Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar ödülleri taktim ettikten sonra yaptığı açıklamada, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 100. yılı münasebetiyle düzenlemiş olduğumuz ‘Hayatı Eve 23 Nisan Coşkusunu Resme sığdır’ temalı ödüllü resim yarışmasının bugün ödüllerinin dağıtımını gerçekleştirdik. Çocuklarımızın yüzündeki mutluluk görülmeye değerdi. 160 adet birbirinden güzel resmin yarıştığı bu yarışmada jürimiz İzmir’den İstanbul’dan ve Ankara’dan farklı farklı ressam sanatçılamız üzerinden değerlendirilerek puanlamaları yapıldı. Bu puanlama sonrasında birinci, ikinci ve üçüncü şeklinde hem ilkokul hem ortaokul kategorisinde ödül almaya hak kazanan öğrencilerimiz belirlendi. Çocuklarımızın bu mutluluğuna ortak olmak için onların evinde ödüllerini takdim ettik. Koronavirüs münasebetiyle düzenlemeyi planladığımız ödül töreni de iptal etmiş olduk. Bu Pazar günü onların kapısını çalarak sürpriz yaptık. İnşallah geleneksel hale getirmeyi planladığımız 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ödül yarışması ilerleyen yıllarda devam edecektir. Yarışmaya katılarak birbirinden güzel resimler yapan gençlerimize teşekkür ediyorum ve ödül almaya hak kazanan gençlerimizi tebrik ediyorum. Hediyelerini güzel ve sağlıklı günlerde kullanmaları temenni ediyorum.” dedi.
Hediyelerini alırken çok mutlu oldukları gözlenen öğrenciler ise Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar’a teşekkür ettiler.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.