Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

ATA CADDESİNİN VİZYONU DEĞİŞİYOR

ATA CADDESİNİN VİZYONU DEĞİŞİYOR
08 Mayıs 2020 - 13:22

Göreve geldikten sonra Fatsa’nın derdi ile dertlenen Fatsa için canla başla çalışan Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar alt yapısı tamamlanan bölgelerde 18.5 kilometre sıcak asfalt çalışmasının yapılacağını Ata Caddesinin de bu caddelerden biri olduğunu belirterek, “Yollarımız çevre düzenlemesi ile, peyzaj çalışmaları ile Büyükşehir adına yakışır konfora kavuşturacaklarını söyledi. Başkan Kibar bu yolun yatırım planlamasına alınmasında büyük desteği olan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Mehmet Hilmi Güler’e Fatsa halkı adına teşekkür ettiklerini ifade etti.
Fatsa Belediyesi ve Ordu Büyükşehir Belediyesi ile koordineli olarak yürütülen çalışmalar kapsamında şehrin vizyon caddelerinden biri olacak Ata Caddesinde daha önceden alt yapı çalışmaları tamamlanan bölümde kazı dolgu ve yağmur suyu çalışmaları başladı.

İNCELEMELERDE BULUNDULAR
Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Adem Atik, Genel Sekreter Yardımcısı Bülent Şişman, Fen işleri Daire Başkanı Abdulkadir Hatioğlu, Ata Caddesinde başlayan çalışmalarla ilgili incelemelerde bulundular.

“İLK ETAPDA YAPILACAK 350 METRE SICAK ASFALT 20 GÜNDE TAMAMLANACAK”
Yapılan inceleme sonrası açıklamada bulunan Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar Ata Caddesinde daha önceden içme suyu suyu, kanalizasyon, doğalgaz, elektrik hatları yenilenen güzergahta çalışmaların artık hız kazandığını belirterek, “Ata Caddemiz çok yakın bir zamanda ilçemizin vizyon caddelerinden birisi olacak. Şehrimizin merkezinde hem yaya hem de araç trafiği açısında en stratejik bir konuma sahip caddemizde bir süredir orta refüjlerde bitkilendirme çalışmaları yapılıyordu. Dün itibari ile de kazı dolgu ve yağmur suyu çalışmalarımız başlamış durumda. Buranın ilk etabı olan 350 metrelik bölümü 20 gün içerisinde tamamlayacağız sonrasında ise Kumru-Korgan yoluna kadar uzanan 1000 metrelik bölümde sıcak asfalt çalışmaları yapılacak.” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.