Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

Kuaför Esnafına Maske ve Önlük Tedariği başladı

Kuaför Esnafına Maske ve Önlük Tedariği başladı
08 Mayıs 2020 - 13:27

Maske ve Önlük Alacak Berber ve Kuaförler Madeni Eşyalar Odasına Gidebilir…

11 Mayıs Pazartesi Kontrollü şekilde çalışmaya başlayacak olan Kuaför ve Berber Esnaflarına, Maske ve önlük tedariği yapıldı.

Önlük, maske tedariği ve işyerlerinin dezenfekte edilmesinde Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar ve Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tayfun Karataş esnaflara destek sağladı.

Madeni Eşyalar Odası Ayhan Baş, “Covid-19 sebebiyle kapalı olan Berber ve Kuaför esnaflarımız 11 Mayıs P.tesi günü itibari ile çalışmaya kontrollü şekilde başlıcaklar.Bu sebeple esnaflarımıza Maske ve Önlük tedarik etme konusunda,işyerlerini dezenfekte etmek konusunda yanımızda olan Fatsa Belediye Başkanımız sayın İbrahim Etem Kibar ve Fatsa Ticaret odası Başkanı sayın Tayfun Karataş’a çok teşekkür ediyoruz.Maske ve Önlük almak için Berber ve Kuaför esnaflarımızı Madeni Eşya Odamızı gelmelerini rica ediyoruz.”

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.