Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

“TEDBİRLERİMİZİ ALDIK”

“TEDBİRLERİMİZİ ALDIK”
11 Mayıs 2020 - 12:16

15 yıldır kuaförlük sektöründe halka hizmet veren ve 3 yıldır da Fatsa’da Berrin Şanlı Hair Design salonunun işletmecisi olan Berrin Şanlı, Covid-19 nedeniyle kapatılan Kuaför Salonlarından biri olarak bu süreçte yaşadığı mağduriyeti gazetemize anlattı.

Coronavirüs dolayısıyla 2 aydır işletmelerinin kapalı olduğunu belirten Berrin Şanlı, “Kredi, sigorta ödemelerimiz ertelenmiş olsa da bunların dışında malzeme aldığımız tedarikçi firmalarımıza olan ödemelerimiz ve iş yeri kiralarımız var. Kapalı olan bir iş yerinin kirasını ödemenin doğru olduğunu düşünmüyoruz, esnaf olarak devletimizin bu durum için ayrıca bir çözüm üretmesini bekliyoruz” diye konuştu.

11 Mayıs 2020 Pazartesi günü açılacak olan kuaförler, berberler ve güzellik salonları olarak bütün tedbirlerin alındığını vurgulayan Şanlı, “İçişleri Bakanlığı’nın da bildirdiği gibi, ilk olarak salonlarımız en az bir gün öncesinde Belediyelerimizin yapacak olduğu temizlik işlemi ile dezenfekte edilecektir. Çalışma saatlerimiz 09:00-21:00 arası olacak, randevu usulü müşteri kabul edilecektir. Aynı anda yan yana koltuklarda işlem yapılmayacak, mutlaka arasındaki bir koltuk boş bırakılacak. Randevularda aksama göz önünde bulundurularak salon içerisinde bekleyen müşteri sayısı en fazla 1 olacaktır. Her yapılan işlem sonrası çalışılan ortam dezenfekte edilerek 15 dakika havalandırılacaktır. Kullanılan havlu, önlük vb. Ürünler tek kullanımlık olacaktır. Bunların dışında, maskesiz ve eldivensiz gelen müşterilere hizmet verilmeyecektir. Salona girmeden mutlaka galoş takılacak ve ateş ölçümü yapılacaktır. Ateşi yüksek çıkan kişiler içeri alınmayacaktır. Hizmet veren ekibimiz eldiven ve siperlik maske takacak, mutlaka önlük giyecektir” dedi.
Haber: Nurcan Şanlı

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.