Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

FATSA PAZARCI ESNAFININ YENİ PAZAR YERİ SSK CADDESİ OLDU

FATSA PAZARCI ESNAFININ YENİ PAZAR YERİ SSK CADDESİ OLDU
15 Mayıs 2020 - 17:20

Uzun süredir Fatsa’da belirlenemeyen geçici pazar yerinin yeni yeri SSK Caddesi oldu.

Fatsa Belediyesi ve Fatsa Giyim Eşyaları Oda Başkanlığı arasında yapılan iş birliği sonucunda geçici Pazar yerinin yeni yeri SKK-BAĞKUR Caddesi olarak belirlendi.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Fatsa Giyim Odaları Başkanı Cemal Paşalıoğlu, “Ülkemizde ve dünya genelinde yayılan Coronavirüs göründüğü gibi hemen hemen herkesi etkisi altına almış durumda. Yaşadığımız bu zorlu süreçte çoğu esnafımızın gördüğü zararları pazarcı esnaflarımızda görmüş bulunmaktadır.. Pazarcı esnafımız için SSK-BAĞKUR Caddesine yeni bir Pazar alanı oluşturarak hem vatandaşımız için hem de esnafımız için bir olanak sağlamaya çalıştık. Pazarcılarımıza yer belirlerken eşit bir şeklide davranarak hakka girmemeye önem gösterdik. Umarım Fatsa’ya kapalı pazar yeri açılana kadar esnaflarımız burada kurallara uyup satışlarını gerçekleştirirler” şeklinde konuştu.


Satış için belirlenen Pazar alanından memnun olduklarını ifade eden Pazarcı Esnafları ise, “Şuan burası bizim için çok güzel bir yer ama yeni yapılan kapalı Pazar alanı şehre çok uzak. Alışverişe gelecek olan müşteriler dolmuşla gelmek zorunda kalacaklar. Tek düşündüğümüz konu bu” dediler.
Haber: Nurcan Şanlı

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.