Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

HAYATİ ÖNEM TAŞIYAN SORUNLAR İÇİN İLK ADIMLAR ATILDI

HAYATİ ÖNEM TAŞIYAN SORUNLAR İÇİN İLK ADIMLAR ATILDI
17 Mayıs 2020 - 21:21

FATSA’MIZDA HAYATI KOLAYLAŞTIRACAK HAYATİ ÖNEME SAHİP HİZMET ALANLARININ SORUNLARI YERİNDE İNCELENDİ ve ÇÖZÜM İÇİN İLK ADIMLAR ATILDI

Trafik güvenliği açısından hayati öneme sahip alanlarda, olası trafik kazalarını önleyecek ve hayatı kolaylaştıracak çözümlerin üretilmesi can güvenliği açısından önem arz etmektedir.
Fatsa’mızda sorunların her birinin muhatabı, hizmetin her türüne muktedir, canla başla çalışarak vatandaşlarımızın hizmetkârıyız diyen Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, Milletvekili Ergün Taşçı, Karayolları 7.Bölge Müdürü Murat Gönenli ve ilçe Başkanı İsa Yüksel ile karayolları ile ilgili tehlike arz eden kavşaklarda trafik güvenliğinin sağlanması ve çözüm için yapılması gerekenler konusunda incelemelerde bulundular.
Heyet, Organize Sanayi Bölgesi girişinde trafik güvenliğinin sağlanması için yapılması gerekenleri, Bolaman Fiskobirlik mevkiine karayolu ile Anadolu Lisesi ve Güvercinlik mahallesi giriş aks bağlantı yoluna kavşak yapılması, Bolaman Perşembe bölünmüş yolundan Yassıbahçe Elmacık mevkiine hizmet verecek bağlantı yolu yapılması, Liman kavşağı mevkiinde karayolunda yağmur suyu toplanma hattının yapılması, Fakülte kavşağının teknik olarak düzenlenmesi ve Kutlukent mevkiinde kavşak, cep düzenlemesi, yapılacak tüm kavşakların çevre düzeninin yapılması ve ayrıca üst geçit yapımı ile ilgili çalışmaların başlatılması için yerinde incelemelerde bulundular.

“SORUNLARA ÇÖZÜM VE SONUÇ ODAKLI YAKLAŞARAK ÇÖZÜME KAVUŞTURUYORUZ”
Yapılan incelemeler sonrası bir açıklama yapan Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar ilçenin önemli sorunlarını incelemeye gelen ve sorunlarla yakından ilgilen Milletvekili Ergün Taşçı’ya, talepleri yerinde değerlendiren Karayolları 7.Bölge Müdürü Murat Gönenli’ye teşekkür ederek, “İnceleme yaptığımız yerler gerçekten ilçemizin yıllardır sorun olan noktalarıydı. Hafif ve ağır bütün taşıtların dönüşte zorluk yaşadıkları Organize Sanayi Bölgesi girişinde trafik güvenliğinin sağlanması için talebimizi Karayolları 7.Bölge Müdürümüze yerinde ilettik. Sorunlara çözüm ve sonuç odaklı yaklaşarak çözüme kavuşturuyoruz” dedi.
“BUGÜNÜN SORUNUNU ÇÖZMEK İÇİN YARINI BEKLEMEK BİZE YAKIŞMAZ”
“Bolaman Fiskobirlik mevkiine karayolu ile Anadolu Lisesi ve Güvercinlik mahalle yolu bağlantısına kavşak yapımı ile ilgili yoğun bir talep olduğunu ifade eden Başkan Kibar, “Buradan Fatsa yönüne dönüş yapmak isteyen taşıtlar Bolaman’a kadar giderek dönüş yapıyorlardı. Bu sorunu da çözüyoruz.” Diye sözlerine devam eden Başkan Kibar, “Yassıbahçe Elmacık mevkiine yol bağlantısının daha verimli hale getiriyoruz, Liman kavşağı mevkiinde karayolunda yağmur suyu toplanma sonucu kazalar meydana geliyordu ve burayla ilgili yeni bir düzenleme yapıyoruz, ölümlü kazaların yaşandığı Fakülte kavşağının teknik olarak düzenliyoruz ve Kutlukent mevkiine kavşak, cep düzenlemesi ve üst geçit yapıyoruz. Bu sorunları yerinde yaptığımız incelemeler, çözüm için atılan ilk adım oldu. İlçemizin her sorunu ile yakından ilgileniyoruz. Bu günün sorununu yarına bırakmak bize yakışmaz. Bu sorunları çözmek boynumuzun borcudur. Fatsa’mızın her türlü sorunları ile yakından ilgilenen Milletvekili Ergün Taşçı’ya, insan hayatını tehlikeye sokacak sorunların çözüme kavuşturulması ve hemen harekete geçilmesi konusunda olumlu yaklaşımlarından dolayı Karayolları 7.Bölge Müdürümüz Murat Gönenli’ye şahsım ve Fatsalı hemşerilerim adına tekrar teşekkür ediyorum.” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.