Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

SALİHLİ, AHMETLER, İNÖNÜ VE BAĞLARCA MAHALLELERİNDE YOL ÇALIŞMALARI YAPILDI

SALİHLİ, AHMETLER, İNÖNÜ VE BAĞLARCA MAHALLELERİNDE YOL ÇALIŞMALARI YAPILDI
17 Mayıs 2020 - 21:09

Fatsa Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü birinci ve ikinci bölge şeflikleri kırsal mahallelerde muhtarlıklar ve vatandaşların taleplerini değerlendiriyor.
Kırsal Hizmetler Müdürlüğü birinci bölge şefliği ekipleri tarafından Salihli mahallesi İslamlı mevkiinde heyelan nedeniyle kapanan yol 2 adet 600’lük boru atılması ve 100 metre kanal temizliğinin yapılması ile tekrar hizmete hazır hale getirildi. Bu noktada çakıllama yapıldıktan sonra yol tekrar hizmete girmiş olacak.
Ahmetler mahallesi Kabataş mevkiinde ise mezarlığa giden 400 metre yolda 2 gün süren çalışma ile genişletme çalışması gerçekleştirildi.

Kırsal Hizmetler Müdürlüğü İkinci Bölge Şefliği tarafından ise İnönü mahallesi Orta Sokakta yol genişletmesi yapılacağı için 30 metrelik taş duvar çalışması başlatıldı. Bu çalışmanın 4 günde tamamlanması hedefleniyor.
Bağlarca mahallesi Yücel sokakta ise vatandaşın talebi üzerine 150 metre yol açma çalışması gerçekleştirildi. Hıdırbeyli mahallesinde de merkez caminin yıkılan eski duvarı perde duvar olarak onarılıyor.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.