Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

ENGİNYURT’TAN GÜLER’E; “KAPATACAĞIZ LAFLARI HİÇ HOŞ DEĞİL”

ENGİNYURT’TAN GÜLER’E; “KAPATACAĞIZ LAFLARI HİÇ HOŞ DEĞİL”
02 Haziran 2020 - 19:50

MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler’e seslenerek, “Ünye de bizim Fatsa da bizim, Kapatacağız, şimdilik erteledik lafları hoş değil” dedi.

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Ünye Konteynır Limanının ihalesi yapıldığı, Fatsa’nın liman faaliyetlerinin Ünye’den devam edeceği açıklanmıştı.

Daha sonra Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler bir açıklama daha yaparak, Fatsa İskelesi’nin yılbaşına kadar faaliyetine devam etmesi kararı alındığını duyurmuştu. Bu haber sonrası MHP Fatsa İlçe Başkanı Murat Kaçak, Fatsa’da Liman faaliyetlerinin devam etmesi konusunu gündeme taşırken, MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt’ta yorum yaptı.

Enginyurt, yaptığı açıklamasında Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler’e seslenerek, “Ünye ilçemize yapılacağını müjdelediğin Konteynır Liman projesi, Ordu ilimiz için kazanım olur. Lakin Fatsa iskelesi de Ordu için büyük öneme sahiptir. Kapatacağız, şimdilik erteledik lafları hoş değil. Ünye Limanı da yapılsın, Fatsa Limanı da genişletilsin. Kapatmayı hiç düşünmeyin. Ünye de bizim, Fatsa da bizim” dedi.

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.