Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

FATSA EMNİYETİ’NDEN NARKOTİK OPERASYONU

FATSA EMNİYETİ’NDEN NARKOTİK OPERASYONU
04 Haziran 2020 - 18:24

Ordu Valiliği’nden yapılan açıklamada; Fatsa’da yürütülen narkotik operasyonu kapsamında 73,65 gram esrar ile 2,63 gram metamfetamin ele geçirildiği bildirildi.

Ordu İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Fatsa İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yürütülen narkotik operasyonu kapsamında 10 şüpheli yakalandı. Ordu Valiliği’nden yapılan açıklamada, “İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Fatsa İlçe Emniyet Müdürlüğünce uyuşturucu ile mücadele kapsamında sokak satıcılarına yönelik Fatsa İlçemizde yürütülen çalışmalarda 73,65 gram esrar ile 2,63 gram metamfetamin ele geçirilmiştir. 02/06/2020 tarihinde İlimiz Fatsa İlçesi (5) Ünye İlçesinde (4) İstanbul İlinde (1) şahsa yönelik yapılan eş zamanlı operasyonda; şüphelilere ait ikametlerde yapılan aramalarda 16,12 gram esrar ele geçirilmiş, (10) şüpheli yakalanarak gözaltına alınmış, (11) şüpheli sevk edildiği adli mercilerce tutuklanmıştır. Kamuoyuna saygı ile duyurulur” ifadelerine yer verildi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.