Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

ORDU’DA KAYNAK SULARI BOŞA AKMAYACAK

ORDU’DA KAYNAK SULARI BOŞA AKMAYACAK
04 Haziran 2020 - 11:43

Ordu Büyükşehir Belediyesi il genelinde bulunan doğal kaynak sularının gün yüzüne çıkartılması ve değerlendirilmesi için çalışma başlattı.

OSKİ Genel Müdürlüğü ve ORTAR A.Ş iş birliği ile başlatılan projeyle kaynak sularının ekonomiye kazandırılması hedefleniyor. Yürütülen çalışmalarla birlikte artık doğal kaynak suları boşa akmayacak.

“KAYNAK SULARIMIZ BOŞA AKMASIN”

Ordu’nun her bölgesinde doğal kaynak sularının olduğunu söyleyen Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Alp, “ Zengin kaynaklara sahip ilimizde boşa akan doğal kaynak sularımızın gün yüzüne çıkartılıp, değerlendirilmesi için çalışma başlattık. OSKİ ve ORTAR A.Ş iş birliği ile başlattığımız proje kapsamında yaylalarımız, ilçelerimiz ve mahallelerimizde bulunan doğal kaynak sularını hem vatandaşlarımızın içme suyu olarak kullanmasını hem de şişelere, damacanalara koyarak ekonomiye kazandırılmasını sağlayacağız. Daha önce Gölköy ilçesinde başlattığımız çalışmalara bugün Çamaş ilçesini de ilave ettik. Ekip arkadaşlarımız ile Çamaş ilçemizde bulunan doğal kaynak sularını yerinde inceledik. Yapacağımız özel çalışma ile artık sularımız boşa akmayacak” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.