Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

ALP: “19 İLÇEDE YOĞUN ŞEKİLDE ÇALIŞIYORUZ”

ALP: “19 İLÇEDE YOĞUN ŞEKİLDE ÇALIŞIYORUZ”
05 Haziran 2020 - 16:15

Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Alp, Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Sefa Okutucu ile birlikte Altınordu ilçesinde bulunan Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi ile Karapınar Mekanik Ayrıştırma Tesisi’nde incelemelerde bulunarak teknik ekipten bilgi aldı.

Büyükşehir Belediyesi olarak Ordu’nun 19 ilçesinde yoğun çalışma içerisinde olduklarını söyleyen Genel Sekreter Coşkun Alp “Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr.Mehmet Hilmi Güler’in projelerini hayata geçirmek için ekiplerimiz sahada özverili şekilde çalışma yürütüyor. Bizler de yapılan ve planlanan çalışmaları yakından takip ederek projelerin sıfır hata ile ilimize kazandırılması için çaba gösteriyoruz. Bunun haricinde daha önce kullanıma alınan tesislerimizde sistemin rutin işlemesi ve çalışmalarda aksaklık olmaması için denetimlerimizi ilgili daire başkanlarımız ile yerinde yapıyoruz. Tüm amacımız Büyükşehir’e yakışan çalışmaları ortaya çıkartmaktır. Bu vesileyle bugün Altınordu ilçemizde bulunan Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi ile Karapınar Mekanik Ayrıştırma Tesisi’nde incelemelerde bulunduk. Öncelikle, Can dostlarımızın daha rahat bir ortamda yaşamalarını sağlamak için hassasiyetle çalışmalarımıza devam ediyoruz. Karapınar mahallemizde bulunan Mekanik Ayrıştırma Tesisi’nde yürütülen çalışmalarla ilgili olarak bilgi aldık. Büyükşehir Belediyesi olarak çalışmalarımız büyük hassasiyetle devam ediyoruz.  Korona Virüs sürecinde ekiplerimizin gösterdikleri hassasiyet nedeniyle hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.