Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

HAZİRAN AYI UKOME TOPLANTISI YAPILDI

HAZİRAN AYI UKOME TOPLANTISI YAPILDI
05 Haziran 2020 - 16:31

Ordu Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME), haziran ayı olağan toplantısı yapıldı. Gerçekleştirilen UKOME toplantısında 5 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Haziran ayı olağan UKOME toplantısı Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Alp başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda yeni düzenleme yapılan Altınordu ilçesi Cuma (Rus) Pazarı ve Mevlâna Kavşağı ile ilgili gerekli çalışmaların yapılarak aktif kullanıma açılması hu​susundaki gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı. Bu kapsamda Cuma Pazarı ve Mevlâna Kavşağı ile ilgili düzenleme yapılan kavşakların yeni geometrik yapısı ile trafiğe açılması oy birliği ile kabul edildi.

Toplantıda ayrıca, komisyona gönderilen evraklar görüşülürken, ilçe belediyelerinin oluşturduğu konu ve gelen talepler görüşülerek karara bağlandı. Araştırılması ön görülen diğer konular da alt komisyonlara havale edildi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.