Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

SIRRIPAŞA ESNAFINDAN GÜLER’E TEŞEKKÜR

SIRRIPAŞA ESNAFINDAN GÜLER’E TEŞEKKÜR
05 Haziran 2020 - 16:08

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Düz Mahalle Muhtarı Hakan Cemal Aydın, Şarkiye Mahalle Muhtarı Emre Yayla Sırrıpaşa esnafını ağırladı. Sırrıpaşa’da yapılan çalışmalar ve esnafların taleplerinin değerlendirildiği toplantıda Başkan Güler, “Yapılan çalışmalar sonucunda nitelikli zaman geçirmek isteyen herkes mutlaka bu caddeye uğrayacak. Böylelikle hem şehrimiz hem de esnafımız kazanacak” dedi.

Ordu Altınordu’ya bağlı Sırrıpaşa Caddesi’ndeki çalışmalar dolayısıyla cadde esnafı Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkür ziyaretinde bulundu. Sırrıpaşa’da yapılan çalışmalarla  esnafın taleeplerinin değerlendirildiği toplantıda Başkan Güler, “Yapılan çalışmalar sonucunda nitelikli zaman geçirmek isteyen herkes mutlaka bu caddeye uğrayacak. Böylelikle hem şehrimiz hem de esnafımız kazanacak” dedi.

“Herkes takdir edecek”

Projenin Türkiye’deki sayılı çalışmalar arasında yer alacağını söyleyen Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Sırrıpaşa Caddesi’nde uyguladığımız proje, Türkiye’de sayılı çalışmalar arasında yer alacak. Projeyi uygularken hiçbir şeyden kaçınmadık, estetikten ödün vermedik. Dünyanın 100 yılda bir karşılaştığı salgın zamanında da çalışmalarımıza devam ettik. Yapılan çalışmalar sonucunda nitelikli zaman geçirmek isteyen herkes mutlaka bu caddeye uğrayacak. Böylelikle hem şehrimiz hem de esnafımız kazanacak. Çalışmamız bittiğinde herkesçe takdir edilen bir projeyi hayata geçirmiş olacağız. Biz elimizden geleni yapıyoruz, bizde geri vites yok. Doğru bildiğini yapan bir yönetimiz. Şehrimize layık olacak her çalışmayı uygulama gayretindeyiz” diye konuştu.

“Ordu’ya sizinle birlikte farklı bir vizyon geldi”

Ordu’nun tanıtımına destek olacak ve esnafa da katkı sağlayacak proje için Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkür eden Sırrıpaşa esnafı, “Siz Ordu’nun samimi ve güler yüzlü başkanısınız. Bu konuda sizi takdir ediyoruz. Ordu’ya sizinle birlikte farklı bir vizyon geldi. Caddemiz önceden ticari anlamda hep geriye gidiyordu. Ama siz bu soruna caddemizde uyguladığınız projeyle neşter vuracaksınız. Biliyoruz ki proje tamamlandığında burası ticaretin merkezi olacak. Misafirlerimiz Ordu’ya geldiğinde ilk uğrayacakları yer de caddemiz olacak. Hem alışveriş yapacaklar hem de keyifli vakit geçirebilecekler. Sizler, bizler ve Ordu için çalışıyor ve şehrimize seviye atlatacak adımlara imza atıyorsunuz. Bize katkı sağlayacak Ordu’nun tanıtımına da destek olacak proje için sizlere ve ekibinize teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştular.

Teşekkür konuşmalarının ardından ziyaretçiler Başkan Güler’e çiçek takdim etti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.