Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

DOLUNAY MAHALLESİNDE KONFORLU YOL AĞI ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

DOLUNAY MAHALLESİNDE KONFORLU YOL AĞI ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
08 Haziran 2020 - 12:40

Fatsa Belediyesi Ordu Büyükşehir Belediyesi ile gerçekleştirdiği koordineli çalışma ile yeni açılacak olan Ahmet Sırımsı Anadolu Lisesi’ne ulaşımı daha rahat sağlamak amacıyla yol genişletme çalışması başlattı.
Yapılan yol genişletme çalışması Dolunay mahallesi Neva sokak- Seyitoğlu sokak bağlantısı ile Yapraklı mahallesi Başköy mahallesi grup yolu bağlantısını da kapsıyor.

“TRAFİĞİ RAHATLATACAK ÖNLEMLERİ ALMAYA BAŞLADIK”
Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar Dolunay mahallesinde bir taraftan asfaltlama çalışması devam ederken bir taraftan da yeni imarlı alanda yol açma ve yol genişletme çalışmalarının aralıksız bir şekilde devam ettiğini belirterek, “Bu sokağımızda konforlu bir ulaşım ağı için çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor. Yeni açılacak olan Anadolu lisemizde çevre düzenlemesi ve trafiği rahatlatacak önlemleri almaya başladık. Eylül ayında faaliyete geçecek olan okulumuzun çevresinde bir trafik yoğunluğu oluşturmadan öğrencilerimizin ve velilerimizin rahat bir şekilde okula ulaşım sağlaması için Büyükşehir belediyemizin öncülüğünde koordinasyonlu bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz.” dedi.

“KAVŞAK DÜZENLEMESİ YAPACAĞIZ”
Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Bülent Şişman ise yaptığı açıklamada, “Büyükşehir Belediyesi ve Fatsa Belediyesi hep birlikte bir koordinasyon halinde Dolunay mahallemizde çalışmalara devam ediyoruz. Buradaki mahallemizde Anadolu lisesi inşaatı tamamlandı, Eylül ayında açılacak. Bu anlamda eğitim dönemi başlamadan da hızlı bir şekilde hem burada yol genişletme çalışması yapıyoruz hem de bir kavşak düzenlemesi yapacağız. Burada eğitimin aksamaması için gerekli bütün önlemleri öncesinde planladık ve hızlı bir şekilde uygulamaya devam ediyoruz.” diye konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.