Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

ÜRETİCİDEN, ÖRNEK ÇALIŞMA

ÜRETİCİDEN, ÖRNEK ÇALIŞMA
13 Temmuz 2020 - 13:54

Ordu’nun Perşembe ilçesine bağlı Efirli mahallesinde yetiştirdiği ürünleri Çarşamba Pazarında satan Soner Duran, bu yıl mahsulü bol olduğuna dikkat çekti.

Vatandaş yesin diye 3 kg fasulyeyi 10 TL’ye pazara getiren Duran, bu yıl ilk defa karpuz yetiştirdiğini de dile getirdi.

Tarlasında bol miktarda pancar, salata, biber, patlıcan, domates, Salatalık, maydanoz, nane, fasulye, karpuz ve daha bir çok bitki ve meyveyi yetişridiğini söyleyen üretici Soner Duran, mevsimine göre her türlü bitki ve sebzeyi yetiştirdiğini söyledi.

Verimli topraklarda ürünlerine sevgiyle dokunduğunu ve baktığını söyleyen üretici Soner Duran, bu işi anne ve babasından öğrendiğini dile getirdi.

Ayrıca, “Ordu’da kimse aç kalmaz. Kimse iş yok demesin. Köyde kalan işsizler, günlük ot biçmeye, tırpan vurmaya, fındık toplamaya, sebze yetiştirmeye çalışsa ne güzel iş sahası yaratır kendine. Yaptıktan sonra her yer iş” dedi.

Haber: Güfer AKTAŞ HEKİM

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.